Yabancı dizilerde en sevdiğim şey bölüm sonunda seyirciyi ters köşe etmesi. Bu akşam izleyebildim İçeride dizisini.
 
Polis okulun birincisi olan Sarp sırf babası katil diye mezuniyetine bir hafta kala okuldan atıldı. O da diploma törenin de onu okuldan atan müdürünü öldürmeye kalktı ve hapse girdi. Okul ikinci olan Emre ise müdürün gözdesi oldu sonra da ekibine girdi.
 
Sarp annesini hayal kırıklığına uğratırken babasının arkadaşları tarafından kabul gördü. Derhal onların dünyasına girdi. Bölümün sonunda gördük ki meğer iki taraflı bir oyun söz konusuymuş. Sarp ve müdürünün kavgası bir oyunmuş. Emre de polis teşkilatının uzun zamandır aradığı Celal’in adamıymış.
 
Gerçi ben seyrederken Sarp ve müdürü arasında her an bir olay bekliyordum. İnanmamıştım. Düzmece olduğunu düşünmüştüm ama yine de son etkileyiciydi.
 
Üstelik dizinin kadrosu çok güçlü sadece kadın karakterler erkeklere göre zayıf.
 
Show televizyonu daha önce yine adını hatırlamadığım güzel bir diziyi sebepsiz yayından kaldırmıştı umarım bu dizi kazasız belasız yoluna devam eder.
 
Gerçi böyle güçlü bir kadro ile belirsiz bir yolculuğa çıkmamıştır. Şuan en iddialı dizisi İçeride. Yolu açık olsun.
 
Sarp’ın annesi kocasının ne iş yaptığını hiçbir zaman bilmemiş. Adam sekiz kişinin katili. Kocası hapse girdikten sonra oğlu Umut kaçırılıyor. Büyük ihtimal onu kaçıran da Celal ve onu kendi amaçları için yetiştiriyor anlaşılan.
 
İkinci bölümün fragmanından anlaşıldığına göre yakın zaman da iki polisin kardeş olduğu da ortaya çıkacak.
 
Polisiye dizisi olan İçeride de ana konunun yanında yan hikayeler de olacak mı yoksa hep Celal’in etrafında mı dönecek her şey göreceğiz.
 
Umarım yan hikayeler de olur. Her bölümde bir polisiye olaya da şahit oluruz. Böylece güçlü bir kadroyla güzel bir polisiye dizisi seyrederiz.
 
Güzel günlerde görüşelim efendim.