Bu kadar körü körüne lidere bağlılık faşist sistemlerde olur. Canlı canlı intihar edercesine Ethem Mahçup(yan)ların kendilerini kabul ettirmek için, söylemlerinin küfüre dönüşmesi ibretlik bir durum olduğunu düşünüyorum. Hadi Orhan Miroğlu bu ya da Metin Metiner i hatta Muhsin Kızılkaya yı da artık anlıyoruz da, sana ne oluyor Mahçupyan...

Derdiniz ne anlayamadım gitti, bu kadar mı baskı ya maruz kalıyorsunuz da Erdoğan'ın diyemediklerini siz söylüyorsunuz. Ne demek istedin" kıvrak dansöz kıvamına geldin," psikopat bir sapık mısın sen dans eden bir kişiye hangi gözle bakıyorsun ki, yorumun bu şekilde olabiliyor.

Entelektüel düzeyde bile cinsiyetçiliğin ne düzeye geldiğini göstermesi acısından danışmanın sözleri ibret verici olduğunu düşünüyorum

Danışmanları, yalakaları yazayım derken, RTE Iğdır'a sözde açılış törenine geliyor. Burada kadınlar onu arkasını dönerek protesto ediyor, bu danışmanından daha sapıkça yetiştirilen RTE, terbiyem müsait değil yoksa... Deyip orada konuşmasına hiç bir şey olmamış gibi devam ediyor . Tabii bu liste uzar gider. RTE 'yi takip edenler de iyi bilir ki bu münferit, öylesine gelişen bir söylem değil.

Bu bir zihniyetin ürünü maalesef, sen bir insanı tüm duygularından koparıp yetiştirmeye kalkarsan sonucu bu oluyor. Kadının her yaptığı şeyi cinsel mesaj olarak algılıyorsun.

Elazığ'ın bir köyünde 8 yaşında bir kız çocuğuna abisi dahil 20 sapık, bir yıl boyunca tecavüz ediyor. Annesi dahil bu durum seyrediliyor. Olaylar duyulunca bakın ne olmuş? Bu çok muhterem milliyetçi muhafazakar köyün yetiştirdiği anne 8 yaşında olan kızını suçlamış. Tüm bu vahşileri geçtik, peki tarafsız olması gereken mahkeme bu olaya ne demiş, tamı, tamına 20 kişiye 20 yıl, bu ceza yat yat bitmez.

Bu mahkeme durumu da artık münferit bir olay diye açıklanamaz, bu çok ağır bir örnek diye 8 yaşında tecavüze uğramış kızım çocuğu örneğini verdim. Yoksa hepimiz Siirt'te ve birçok yerde 14 ya da 15 yaşında çocukların kendi rızaları ile karşı tarafla ilişkiye girdiğini söyleyip tecavüzcüleri aklayan hakim ve mahkemeler nerede ise sıradanlaştı. Hatta belki ben bunları yazarken, şunlar da var, bunlar da var diye itiraz ya da ekleme yapanlar dahi vardır.

Bu köyde yaşayanlar, mahkeme başkanının zihniyeti, Cumhurbaşkanı, ve danışmanı Etyem'in içine girdikleri bu psikopat durum Allah aşkına aynı değil midir. Eğer doğru twitter hesabı ise bu duruma çareyi Nejat İşler, bu köyü topluca yapacaksın diyor. Tabii ben bu kadar sapık yetiştirmiş bir toplumu yakmaya başlasak sonu gelmeyeceğini biliyorum.

O yüzden bu sapık yetiştiren çağdışı kalmış sistemin bir an önce bazı ayarlarının değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sapıkların ve sapık sevicilerin topluma hakim olmasının önüne iktidara yürümek ile geçilebilir.

İktidara yürümek için ve pedofolikleştirilmiş yanımız ile bizi hesaplaştırması anlamında da HDP’ye ihtiyacımız var. Allah aşkına IŞİD çetelerinin 8 ya da 10 yaşında bir çocuğa nikah yapması ile yaşadıklarımızı ayıran tek bir şey söyleyin, eğer söyleyemiyorsanız, sağa sola kıvırmadan bu durumdan bir an önce kurtulalım...