Sabah saat 05.34 Eminönü Camii yakınlarında daha kapısını açar açmaz Özdemir börekçisindeyim.

Yarın yayına başlayacağız, ama heyecandan değil de sakin kafayla düşünememekten ve yoğun tempodan kendime düşünecek zaman bulamadığımdan belki, dekorları astıktan kabloları çektikten sonra kendimi burada buldum. Yine kalabalık başlayan bir yolda sabahın köründe az kişi yürüyoruz...

Yaklaşık BEŞbuçuk aydır Eyüp’te FLAT OFİS’te yapılanmakta olan, ve bazı televizyoncuların gazetecilik hassasiyetlerini, bazı gazetecilerin de televizyonculuk hassasiyetlerini geliştirdiği IMC televizyonunda dün 1 Mayıs Emek Demokrasi ve barış gününde start verdik.

TEST yazımız halen duruyor zira teknik hatalarımız olacak, şimdiden affola...

98 kişi.

98 insan 98 insanüstü gayret.

Ben bile buraya hangi motivasyonla geldiğimizi hatırlamıyorum. Ama 1 Mayıs alanına baktığımda gördüğüm sahne sanırım bu ülkede halen bir şeyler yaratabilmenin, yarattıklarıyla bir şeyleri değiştirebileceğinin umudunu veriyor bana. Bu yüzden kamera taşıyor bu yüzden yazıyor ve bu yüzden panik içerisinde bağırış çağırışlara rağmen en zor zamanlarda rejimizden düzgün işler çıkarabiliyoruz.

Bu yüzden diğer tv kanallarındaki arkadaşlarımız alandan canlı yayın yapan muhabirlerimizin geçtikleri haberleri dikkatle dinlemiş ve izlemiş ve sonrasında da bizleri tebrik etmişlerdi.

Yeni şeyler heyecan ve umut veriyor hep. 1,5 yaşındaki yeğenimin bana verdiği umut gibi henüz annesinin karnındaki beşbuçuk ayını dolduran “imc tv” de anasının karnından şimdiden umut veriyor. Etrafımızda bize destek veren televizyon duayeni, çoğunun ismini bildiğimiz ama cismini hiç arkadaş olarak tanıma fırsatı bulamadığımız dostlarımız sayesinde kendimize yeni bir alan açıyoruz bu medyada yavaş yavaş.

Biz kimseden alan istemiyoruz alanı kendimiz açıyoruz...

imc anne karnındaki beşbuçukuncu ayını doldurdu kaldı bir de ÜÇbuçuk ay sonraki halini görünüz...

Not: imc tv Turksat 12562 V 25000 ;)