Seçim yenilgisini hazmedememiş olan AKP hükümetinin yeni şiarı "biz gidersek kaos olur, yok olur gidersiniz". Kaosculardan giderayak kaos tellallığı; Üç dönemdir iktidar olan AKP 'den görmediğiniz kaldı mı ki, Roboski hala durduğu yerde, katliam için bir kişi bile adalete teslim edilmedi. Reyhanlı da olan katliamın üstü örtüldü. Gezi süreci ve katliamı ortada, Şengal, Kobani, Rojava, katliamlarının arkasındaki asıl güç IŞİD mi yoksa AKP hükümet mi ? Yakalanan tırlar orta yerde duruyor.

Ülke Ekonomisi derseniz Katar gibi islami teröristlere destek veren ülkeye ve Arap sermayesine emanet edilmiştir. Buralardan gelen, belli bir sıcak para ve sermaye akışı ile rolantide devam ediyor. RTE'ye ya da AKP ye bu sermayeyi, sıcak parayı gönderenler ise, Ortadoğu da ki IŞİD benzeri canilerin vahabi bir düzen kurması için her türlü terör faaliyetlerine ve sahipliği yapmasını istiyorlar.

Yenilginin getirdiği psikoloji ile yeni bir algı operasyonu yaratmak istiyorlar. Sizin üç dönemdir yarattığınız kaos ile bu toplum uğraşmak zorunda kaldı. Bundan daha büyük kaos mu arıyorsun, her iktidarın düştüğü en büyük yanlış biz olmaz isek, herkes de yok olur söylemi, bizim gibi toplumların çok alışık olduğu bir durumdur.

Geçmiş uygarlıklar kendi sonlarını hep, dünyanın sonu olarak, yaşadıkları toplumlarda angeje ederek, toplumda belli bir korkunun yayılmasını sağlayarak, artık toplumsal gelişmenin önünde engel hale gelen varlıklarını bir süre daha orada tutmaya çalışırlar. Bu tartışma çok eskilerde de olmadı, çok taze polemikler de mevcut, kapitalist sistem'de artık uzatmaları oynarken, birileri çıkıp, serbest piyasa olmaz ise, kapitalizm olmaz ise uygarlık olmaz, çöker diye burjuva ideologlar vaaz veriyorlar.

AKP ve bilumum onun varlığından rantlananlar, geçmiş sistem ve yönetimler gibi, kendi sonlarının toplumların sonu gibi sunarak, zaman kazanmaya çalışıyorlar. Diğer güçler bu zaman kazanma işinde bayağı uzmanlar, fakat toplum sizin kendilerine kaos tan başka bir şey sunmadığını çok iyi gördü. Siz toplumda varlıkları yabancılaşıp Da zaman kazanmak isteyen sistem ya da yönetimlerin de yüz karası oldunuz.

Kral saray'da kayboldu be, gören bizi arasın ki bizim adaletimiz herkes için geçerli komplo felan değil, neyse onlardan yargılanacak ve geçmiş tüm yönetimler de olduğu gibi tarihin çöplüğünde hak ettiği yeri alacaktır...

Bu arada büyük insanlık için seçimlere girip büyük başarı sağlayan Halkların Demokratik Partisi emekçilerini hatta HDP'li olmayıp da yine emeği geçen tüm dostları buradan kutluyorum. Kimse korkmasın artık Türkiye'nin HDP'si var.