7 HAZİRAN

Sevgili Günlük… Allah belanı versin... Nasıl bir günlüksün sen la böyle! Sen nasıl bir günün akşamında bana henüz yazılmamış bir sayfa açıyorsun! Hiç mi utanma, arlanma yok sende! Birde utanmadan akşam olunca önüme geliyorsun öyle mi! Hani anketler, yandaş gazeteler, televizyonlar tek başına iktidar olacağımızı söylüyordu! Hani başımızın tacı, gönlümüzün sultanı, sarayımızın haşmetgahı sultanımız, canımız, cancağızımız Tayip Erdoğan’ın Başkan olması için gerekli 400 milletvekilini çıkartacaktık! Hani Orta doğunun sultanı, Avrupa’nın kralı, balkanların padişahı sevgili Cumhurbaşkanımız 2023’e Başkan olarak girecekti! Sen nasıl bir günlüksün la böyle! Utanmadan, arlanmadan yarın birde yine mi sayfalarını açacaksın bana! Yarın yine mi “Sevgili günlük” diyeceğim sana! Hiç utanmayacak mısın? Şerefsiz günlük!

8 HAZİRAN

Sevgili günlük… Nasılsın… Dün sana biraz yüklendim ama kusura bakma! Olur böyle şeyler, biliyorsun seçimden yeni çıktık! Bir daha olmaz söz! Ama sana çok kızdım bilesin. O kadar şey paylaştım senle bugüne kadar! O kadar şey yazıp çizdim! Seçim zamanı gelip çattığında hiç mi hiç hissiyatını söylemedin bana! Hiç mi dostun arkadaşın yok senin. Başkalarının günlüğünü hiç mi takip etmiyorsun! Ha şerefsiz günlük! Adi günlük! İnsan bir gidip bakar şu Selahattin denen Selo başkanın günlüğüne! Adam neler yazmış neler çizmiş! Neler yazıyor da bu millet adamı bu kadar çok seviyor! Ya Kılıçdaroğlu! Bak adam partisinin oy’larını geriye götürdü ama dünyanın takdirini topladı! İnsan bir tüyo vermez mi adi günlük? Sevgili sahibim, sevgili patronum, Kılıçdaroğlu günlüğüne şunları yazıyor şunları çiziyor da bu yüzden seviliyor demez mi? Ha alçak günlük! Yoksa komünist misin sen la ha! Şerefsiz günlük!

9 HAZİRAN

Sevgili günlük… Naber…Dün için kusura bakma. Biliyorsun aslında öyle bir adam değilim ama inan şu seçim sonuçlarını bir türlü içime sindiremedim! Bir daha öyle kötü sözler söylemem söz! Hem daha gönüllerin başkanı, sevgili Cumhurbaşkanımız da henüz bir açıklama yapmadı! 3 gündür kapandı saraya garibim! Aç mıdır susuz mudur bilmiyoruz! E bizde o konuşmadan ne diyeceğimizi şaşırdık vallahi! Ama sana çok kızgınım çookk! Hadi diyelim Selahattin’in, Kılıçdaroğlu’nun günlüğüne giremedin Bahçeli’nin günlüğüne de mi giremedin şerefsiz! Ha adi günlük! Ajan mısın sen la yoksa! Yoksa sen paralel günlük müsün? Cemaate mi çalışıyorsun yoksa! Ha söyle bakalım yoksa alevi misin sen la böyle?

10 HAZİRAN

Sevgili günlük… Bugün nasılsın bakalım…Dün ve daha önce yazdıklarım için çok ama çok özür dilerim senden! İnsan bazen böyle dengesizleşebiliyor işte ne yapacaksın! Yoksa seni ne kadar sevdiğimi bilirsin! Sevgili Cumhurbaşkanımız ve sevgili Başbakanımız köşesine çekilip de sus pus olunca ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım inan! Zaten biliyorsun onlar konuşmayınca ben bir hiçim! Neyse ki sonunda Davutların Ahmet saraya gidip gönüllerin başkanı sevgili Cumhurbaşkanımızla görüştü! Galiba, sanırsam, sanki biz seçimlerde yenilmemişiz! Davutların Ahmet bizsiz hükümet olmaz diyor! Doğru da söylüyor! İsterse hiçbir parti yanaşmasın bize! Birkaç vekil ABD parlamentosundan, birkaç vekil Alman Yeşiller partisinden, birkaç vekilde devrik Mursi kardeşimizin partisinden aldık mı hükümeti kurarız gibime geliyor! Kusura bakma la günlük birkaç gün seni üzdüysem!

11 HAZİRAN

Sevgili günlük… Bugün çok mutluyum… Nihayetinde Cumhur reyisimiz ortaya çıktı! Egolarınızı tatmin etmeyin dedi. Yalnız anlamadım memlekette herkes EGO’ya mı biniyor! Herkesi sınırlı sorumlu olmaya çağırdı da adları yolsuzluğa çıkan 4 eski bakanın sınırsız sorumsuz yaptıkları ne olacak! AKP dışında bir koalisyonun olabileceğini de söylüyor ama aylarca AKP’nin parti başkanıymış gibi seçim propagandası yaptığını insanlar ne çabuk unutacak! Ama olsun la günlük yine de seni çok seviyorum! Ama keşke şu Kılıçdaroğlu’nun günlüğüne bir girseydin la! Girip de bana önceden birkaç tüyo verseydin! Ha! Şerefsiz günlük!