Kendisi içişleri bakanımız olur. Yani öyle tayyareden bir konumda değil. Dil, din, ırk ayrımcılığı konusunda Emre Belözoğlu’nun gerisinde kalmamak için canla başla uğraşmakta.

26 Şubat 2012 tarihindeki Hocali Katliamı “sözde” anma mitinginde, “Hepiniz Ermenisiniz, hepiniz piçsiniz” pankartları önünde konuşma yapması, yapabilmesiyle ünlü.

Daha önce resim yapanları, şiir yazanları “terörist” ilan ederek KCK soruşturmalarını savunmuştur.

Polisin bol kepçe kullandığı biber gazının “sağlığa zararlı olmadığını” iddia etmiştir.

Kendisini gördüğünde sevindiğini söyleyen bir vatandaşa “Nasıl inanayım? Bir oyna veya takla at da göreyim” demiştir.

***



Ancak evvelki günkü konuşmasıyla ayrımcılıkta rekor seviyeye ulaşmıştır.

Aklınca PK ve BDP’yi kötülediği konuşmasından bir parça:

“Bu yapı nedir? Mardin Nusaybin’de BDP tarafından 2008’de yaptırılan kültür merkezinin duvarındaki Zerdüştlük ve Yezidilik inancına ait semboller. Bu yapı, PKK terör örgütünün kandırarak, kaçırarak, dağa, sınır ötesine, yurt dışına götürdüğü, eğittiği insanlara yaşattığı bir hayatın resmidir.”

“Bu yapıda İslam inancı yoktur, yapının tek özü önce Müslüman olmamak, sonra hiçbir dine mensup olmamaktır, dinsizlik yapısıdır.”

“Bu yapıda kesilmiş olan yayladaki koyun değil, örgütün avlayarak kestiği, mensuplarına yedirdiği domuzdur.”

***



Ne anladık biz bu konuşmadan arkadaşlar?

- Dünya üzerinde İslam dışındaki tüm inançları ANCAK kandırılmış, işkence ve tehdit görmüş insanların aşağılık inançları olabilir..

- Dinsizlik ancak bir teröristin işi olabilir. Dolayısıyla suçtur!

- Domuz yiyebilecek kadar aşağılık olmak için PKK’lı olmak lazımdır.

- Türkiye’nin İçişleri Bakanı, işi gücü bırakmış, buz gibi İslam propagandası yapmaktadır.

- Bu durumda bakanımıza göre PKK, Müslüman dindar bir örgüt olsaymış hiç sorun olmayacakmış. Bakanımızın tek ama tek derdi, örgüt üyelerinin yeterince Müslüman olmaması! Hay Allah! Ölen on binlerce insan için boşuna üzülmüşüz.

- Türkiye laik değildir. Başka inanç, inançsızlık ve yeme içme alışkanlıklarına yasal olmalarına rağmen devlet tarafından zerre saygı duyulmamaktadır.

- Allah, İslam dini dışında bir dine mensup olanlara sabır versin.

*****



Uçan göbek, kalça for ever...

Dün gece ilk defa magazin kameraları tarafından uzun uzun çekildim.

- Malzeme olmamın nedeni ben değil yanımdakinin ünlü olmasıydı. Önce ünlü şahsiyet uzun uzun çekildi sonra hemen arkasından ben geldiğim için ben uzun çekildim...

- Çok acayip bir durummuş. Hiç bir şey yapamıyorsun! Gülsen, sırıtsan, el sallasan bir türlü, “n’oldu yav? Niye çekiyorsunuz?” desen, kavga çıkartsan başka türlü... Hepsi aleyhinde delil olacak işler.. Dış sesi duyar gibi oluyorsun: “Hanımefendi niye o kadar neşeliydi/sinirliydi/düşünceliydi/borderlayndı anlayamadık”..

- İtiraf edeyim kameralar ışıklarını yakmış, “su kaplumbağaları gece beslenir, solucan yer, karides kemirir” tadında belgeselci gibi cayır cayır çekerken beni, tek derdim göbeğimdi iyi mi! İçime çeke çeke bir hal oldum. Gecenin o yarısında hakkımda çıkacak saçma sapan dedikodu umurumda değildi yani. Tek derdim göbeğim anasını satayım.. Yemekte de dur durak bilmeden deli gibi yemiştim iyi mi.. İyi değil tabii..

- En fenası da nasılsa eve gidiyorum diye rujumu da sürmemiştim.

- Bunca yıl yaz çiz, kendince iyi bir profil yaratmaya çalış, ondan sonra “Şok, şok şok! Ünlü bilmem neci X’in yanındaki balıketindeki baaaayan kimdi?” olsun...

- Rujumu süreydim iyidi de...

- Veya “X’in yanındaki ismini öğrenemediğimiz hafif toplu, bakımsız kadın kameralardan köşe bucak kaçtı...” densin... Hay bin lipid, hay bin Karatay!

- Rujumu süreydim iyidi de...

- Demek ki neymiş? Dünya güzeli bir zargana değilsen ünlü veya ünlüyanı olmayacaksın arkadaş. Uçan göbek, basen for ever oluverirsin.

- Rujumu süreydim iyidi de..