#SizdenKorkmuyoruz

Meclisten yüzlerine gerçeğin haykırılmasına alışkın değiller. Avrupa’yı da mülteciler ve Amerika tehdidi ile susturdular. Zannettiler koca koca Avrupa ülkeleri susunca biz gerçeği haykırmayız. Bre aymazlar o kürsünüzde konuşan sevgili Ferhat Encü’nün en az 11 yakınını ve 34 köylüsünü bilerek ve isteyerek 28.12.2011’de alenen katlettiniz. Bu Meclis aldığı kararlar ile Roboski katliamını akladı, ne tez o günleri unuttunuz. Bu yüzden hala yargılanıyorsunuz.

AKP hükümeti kendisi açıklamadı mı Dersim’de devlet katliam yaptı diye, ne demek devlet insan öldürmezmiş. Tarihimizin en karanlık sayfaları devletin öldürdüğü insanlar ile oluşmadı mı? Bre aymazlar kaç gündür Işid Kilis’i vuruyor, madem bu kadar vatanperversiniz neden meclisiniz bu konuda bir şey yapmıyor. Savaş ve yıkım konusunda oldukça mahir olan meclisiniz konu Işid olunca dut yemiş bülbüle dönüyor.

Biz neden dut yemiş bülbül olduğunuzu gayet iyi biliyoruz da, belki kamuoyu da bir kere daha neye onay verdiğini görür. Söz konusu Rumlar, Ermeniler ve Kürtler olunca meclisinizin ne kadar kirli işler yapmadığını bilmeyen yoktur.

Bizimkiler de (Figen Yüksekdağ birçok yerde birinci meclis vurgusu yaptı, çözümü orada aramak anlamında bunu söylüyor) duruyor duruyor birinci meclis diyor. Kardeşim bunun ilki sonu yok. Bu meclis haklarımızın canı ve malı üzerinden yükseldi. O mecliste iki tane Kürt, bir Rum, üç Ermeni’nin olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Zamanı geldiğinde ağzın ile kuş tutsan, bu İttihatçı artıkları sana ya dağın yolunu gösterirler ya da kodesin. Elbette imkanları sonuna kadar kullanacaksın fakat bu meclisi de varlık ya da yokluk meselesi asla yapmayacaksın, gerekirse arkana bakmadan yürüyüp gideceksin. Nasıl bu meclise gelecek gücü örgütlemişsek bu sefer de bu meclisi özgürleştirmek için güç kazanacaksın, sonra dönüp bu meclisi layığı neyse ona dönüştüreceksin.

Ferhat Encü birinci meclisten bu güne bilinen bir gerçeği tekrar etti sadece, gerçeği sonsuza dek saklayamazsınız. Linç yerine meclisin gerçek yüzünü ortaya çıkaracak eylemin sahibi olmasından dolayı da kendisine bir kere daha teşekkür etmemiz gerekiyor. Üşenmeyip araştıranlar görür ki tüm büyük katliam ve soykırım politikalarının kararlarının alındığı yer olarak karşılarına dün birinci meclis, bugün de bu meclis çıkacaktır.

#FerhatEncuYalnızDegildir