Merhaba arkadaşlar yepyeni bir aksiyonun içinde bulunmaya ne dersiniz? Tam istediğiniz tarzda hazırlanmış olan bu güncel ve yeni oyunda yer almak için sitedeki linklerden RAMBO adlı linke tıklamanız gerekiyor. Tıklamış olduğunuz bu sayfada karşınıza çıkacak olan bütün silah çeşitlerini inceleyip en iyi silahları elinize alarak oyuna başlayacaksınız. Ormanlık alanlarda elinizde bulunan silahı sadece ( MOUSE ) ile hareketlendirmeniz gerekiyor.

Düşmanlarınızı bu alanlarda etkisiz hale getirmek için en iyi savunma stilini oluşturmaya gayret etmeniz gerekiyor. Bölüm içerisinde size verilen 50 kurşunu en iyi şekilde kullanıp boşa gitmemesi için nişancılık unsurunu ön plana atmanız gerekiyor. Film yıldızlarından biri olan bu güçlü ve eğitimli oyuncu ile dünyanın en zorlu bölgelerine doğru yol alacaksınız.

Bu bölgelerde sizi bekleyen dünyanın en tehlikeli düşmanları ile karşı karşıya geldiğiniz an elinizdeki OK silahını MOUSE ile en iyi şekilde kullanıp anında ateş etmeye başlayacaksınız. Ateş etmiş olduğunuz bu alanda en az 500 puanı elinize alarak oyuna devam edeceksiniz.

Ben Ten Silah Oyunları adlı kategorimizde yer aldıktan sonra en iyi silahları elinize alarak mücadelenize kaldığınız yerden en iyi şekilde devam edeceksiniz.

Çizgi film kahramanlarından olan ve savaşçı yönü ön plana çıkan BENTEN ile adrenalinin içinde bulunmak için en iyi seviyenizi oyun içerisinde göstermelisiniz. BENTEN OYUNLARI sitesinin en yeni oyuncuları ile karşılaşmaya hazır mısınız? Her alanda savaşabilecek arkadaşlarınız olduğu için kendi ordunuzu kısa süre içerisinde toplayıp bir araya getirerek iyi bir donanma şekli ortaya koyacaksınız. Ben tenin dünyasına girdiğiniz an en iyi mücadelenizi ortaya koymanız gerekiyor. Umarım bu oyunları beğenerek oynarsınız.