Silahlar, modern teknoloji ile sürekli gelişen savaş makineleridir. Dünya oyun tarihinde de silah oyunları, geniş kitlelerce oynanması ve sürekli yeni oyunları takip eden oyun severlere sahip olması bakımından dikkat çekicidir.

Geçmişten bugüne kadar üretilmiş olan silah oyunları, sürekli bir gelişme ve değişim gösterdi. Doğal olarak silah temalı flash oyunlar da bu gelişmelerden nasibini aldı. Günümüzde bu oyunların pek çoğu ses ve görüntü efektleri ile oyunun içindeymiş gibi bir hissi veriyor.

Savaş oyunları ise silah oyunları ile içi içe ve onu da kapsayan bir kategori. Bu oyunlar içerdikleri çeşitli tema ve görsellerle farklı dallara ayrılıyorlar. Bu dallar arasında en rağbet görenler ise şüphesiz ki stratejik ve tarihi oyunlar. Bu oyunların hepsinde aynı olan şey ise bir taraf olup mücadele vermek.

Nefes kesen savaş oyunları içinde pek çok oyun ihtiva eder. Gerçek bir savaşta ne kullanılıyor ise bunların hepsi ile oyunda karşılaşmak mümkün. Örneğin çarpışan hava filoları, bu oyunların değişmezlerinden yalnızca bir tanesi… Uçaklarla girilen savaşlarla ilgili çok fazla flash oyun vardır. Bunun gereği olarak bu oyunlara, savaş oyunlarından ayrı olarak uçak oyunları adlı müstakil bir isim verilmiştir.

Macera ve heyecanı en üst seviyede veren uçak oyunlarını savasoyunlari.co adlı siteden bulabilir ve yepyeni stratejilerle düşman filosunu darmadağın edebilirsiniz. Aksiyon meraklıları için verdiğimiz site yeteri kadar ve hatta daha fazla oyun seçeneğine sahip.