Ben seni senden habersiz de severim sevgili. Sen uyurken mesela. Usulca girip koynuna saçının kokusunu çekerim içime. Sana şiirler okurum sevgili. Başını yaslayıp göğsüme doya doya alnından öperim

Ben seni senden habersiz de severim sevgili. Sen otururken mesela. Usulca değip tenine, teninin terini sürerim göğsüme. Gözlerinden öperim sevgili. Başımı koyup göğsüne kalbinde yer ederim.

Ben seni senden habersiz de severim sevgili. Sen çarşıya giderken mesela. Çarşıdan dönerken, otobüse binerken. Haberin olmaz sevgili. Nefesimi tutarım nefesimde sen nefesini alıp verirken.

Ben seni senden habersiz de severim sevgili. Sen uyurken mesela. Otururken. Yürürken. Çarşıya gidip dönerken. Beni bırakıp mesela. Beni bırakıp giderken. Sızım sızım sızlarken. Elimi koynumda koyup burnumda tüterken.

Seni unutmak aşka ihanet sayılır sevgili. Sabaha ihanet, güne, gündüze, güneşe ihanet. Gün doğmadan sen doğardın içime. Bir telefon uzaklığıydı bizimkisi. Günaydın der içime girerdin birlikte kalkardık yataktan. Nasıl unutulur bilmem sabahın ilk saatinde “Günaydın” deyişin.

Seni unutmak aşka ihanet sayılır sevgili. Sana yazılan şiire, sana söylenen söze ihanet. Sana “Seni sevdim” dedimse seni yarım bilmişimdir artık. Sağ yanım ekmeğe uzanan elim. Sol yanım sızlayan kalbim. İnsanın yanı sadece sağ ve solu değildir aslında. Ciğerimin yarısı, yüreğimin yarısı, bedenimin, ömrümün yarısı.  

Seni unutmak aşka ihanet sayılır sevgili. Ne zaman aklıma gelsen gülen bir yüz geliyor aklıma. Gözlerin geliyor. Dilin, dişin, yüzün geliyor. Yüzün bir güneş gibi içime vuruyor sızlıyorsun. Bir “kelebek” oluyor uçuyorsun başımda. Başımda dönüyor içime konuyorsun.

Seni unutmak aşka ihanet sayılır sevgili. Gidişin hiç bitmedi bende. Sızısı yürekten gitmedi. Çünkü gidişin dünyanın sonu değildi. Dünyanın sonu senin başına bir şey gelmesiydi. Yaşıyordun ya. Gülüyordun ya. O bana yetiyordu.

Seni unutmak aşka ihanet sayılır sevgili. Kaldı ki ihanetin en büyüğüdür insanın sevdiğini unutması. Kalbimin ta dibine atmıştım seni. Yürekten sevmiştim. O yeri kapımın eşiği bildim. Kapımın eşiği bildim seni. Yüzüm sürmeden girmem içeri. Kapımı sevdim sevgili. Eşiğimi sevdim. Seni sevdim. O yere hiç ihanet etmedim.