Devlet kere sizin vicdanınıza tüküreyim. Günlerdir iki bodrum katına sığınmış 60’a yakın yaralıyı katlettiniz. Ne kadar Türk olsanız, bu yüzden ne kadar övünseniz azdır.

Bu durumu televizyon ve ajanslarınızdan ‘PKK’ya büyük darbe’ diye duyurdunuz. Sizde bir milim kadar bile ahlak ve ar kalmamış. Bu yaptığınız son katliam ile Kürt halkı ile olan son bağı da kopardınız, şimdi ne kadar sevinip, kıvanç duysanız ve duvarlara ‘Ne mutlu Türküm diyene‘ yazsanız azdır.

Katlettiğiniz yetmez gidin o katliam bodrumunun üzerine şanlı Türk bayrağını da asın ki övüne övüne bitiremediğiniz bayrağınızın kırmızısının nereden geldiğini herkes görüp bilsin...

Sizden de başka kimse yoktur, yaralıları katlettiği için övünen. Bu katliama verilecek bir ad, bir sıfat bulmakta benim vicdanım zorlanıyor. IŞİD teröristlerinin zalimliği bile bu ahlaksızlığın yanında hiçbir şey kalır. Hangi devlet yaralıların etrafını sarıp, sonra haftalarca süren şov ile katleder?

Tüm uluslararası kamuoyu, canlı yayından bu katliamı seyredip seyirci kaldı. Sizin de, değerlerinizin de vicdanına tüküreyim. Ahlaksızca Türkiye devleti ile giriştiğiniz Suriye anlaşmaları yüzünden, tüm ileri değerlerinize yüz çevirdiniz, siz de şimdi ne kadar kıvançlı olsanız azdır. Yeni ‘Bosna’nız size de kutlu olsun.

Hepimiz iyi biliyoruz ki orada günlerce kurtarılmayı bekleyen o yaralıları asıl biz sessizliğimiz ile katlettik, bunu unutmayın. Bu yüzden bir tükürük de bizim iki yüzlü vicdanımıza. Daha ne diyeyim? Cizreliler bu durumu daha nasıl anlatsın? Yarın utanmadan yine kavga ve mücadele çağrısı yapacağız, sonra kavga yeri kurulduğunda yine uzaktan seyredeceğiz ölenleri…

Bir çoğumuz burada katledilen yaralıların cenazesine hangi ahlak ile omuz vereceğiz çok merak ediyorum.

Ha unutmadan söyleyeyim, artık Cizre’ye ses vermesek de olur...