Caudalie ürünlerinin tamamen doğadan ilham alarak üretilen bir cilt bakım markası olduğunu biliyor muydunuz? Markanın doğuşu üzüm çekirdeklerinin ve asma yapraklarının çok güçlü bir antioksidan olduğunun keşfedilmesiyle başlamıştır. İçeriğinde tamamen saf bitki özlerinin ve doğal içeriklerin yer aldığı Caudalie, her yaş ve cilt grubuna hitap eden ürünler geliştirerek tüketicilerin beğenisine sunmuştur. Ürünlerin doğal içerikleri ve kısa sürede ki etkileri sayesinde Caudalie kullananlar tarafından da oldukça beğeni kazanmıştır.

Caudalie Vinoperfect Leke Serisi

En yaygın cilt problemleri arasında yer alan leke, tedavisi zor ve sabır isteyen bir cilt rahatsızlığıdır. Tedavi sürecinde kişinin genetik yapısı, cilt yapısı, doğru ürün kullanımı ve lekenin nasıl olduğu oldukça önem taşır. Çünkü leke doğuştan gelebildiği gibi çoğu zaman çevresel faktörler sebebiyle sonradan oluşmaktadır. Caudalie Vinoperfect leke serisi de tam bu problemleri çözmek için geliştirilmiştir. Doğal türevli içerikleri ve etken maddeleri sayesinde leke görünümünü gideren ve yenilerin oluşmasını engellemeye yardımcı olan Caudalie Vinoperfect Radiance serum, cilde aydınlık ve eşit bir görünüm kazandırır. Caudalie leke serumu en çok tercih edilen ürünler arasında yerini korumaktadır.

Caudalie Resveratrol Lift Kırışıklık Karşıtı Serisi

Caudalie kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırma etkili bakım serisi olgun yaşlar için özel olarak geliştirilmiştir. Cildi sıkılaştırırken yaşlılık belirtilerini gidermeye yardımcı olur. Seri içeriğinde yaşlanma karşıtı , sıkılaştırıcı göz çevresi kremi, sıkılaştırıcı gündüz kremi, sıkılaştırıcı gece bakım kremi bulunmaktadır.

Caudalie Güneş Koruyucu Bakım Serisi

Güneş  ve vücuda D vitamini sağlar. Fakat güneşte uzun süre koruyucu kullanmadan kalmak çeşitli cilt problemlerini beraberinde getirir. Caudalie güneş kremi güneşin cilde vermiş olduğu zararları önlemeye, yaşlanma karşıtı bakım yapmaya ve cildin doğal yapısını korumaya yardımcı olur. Sizde cildinizi yaz-kış Caudalie güneş kremi ile koruyabilirsiniz.

Caudalie maske, Caudalie serum , Caudalie parfüm ve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.