Günümüz eğitim araçları arasında yer alan online platformlar birçok farklı içeriğe sahiptir. Gerek konu anlatımı gerek soru içeriği olsun güncel ve anlaşılır içerikler arasında Türkiye'nin en büyük içerik platformuna sahip sistemimizin üzerinden ilköğretim seviyesinde tüm öğrenciler kullanabilmektedir.

6. sınıf test sorularını aynı platform üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir şekildedir. Öğrencilerin kendi sınıflarına ait güncel müfredat baz alınarak hazırlanan soruları çözmeleri okul sınavlarına daha iyi hazırlanmalarını sağlar. Bunun yanında ders testlerine ilave olarak özenle hazırlanan sınava hazırlık soruları öğrencilerin sınav odaklı çalışmalarında daha verimli yol almalarını sağlar. Test platformumuz içerik zenginliği açısından Türkiye’nin e büyük test platformları arasındadır.

Seviye Belirleme

Eğitim alınan derslerin sağlamasının yapıldığı ve öğrencilerin seviyelerini aktif olarak takip edebildikleri test uygulamaları online olarak geniş kitleye ulaşmaktadır. Öğrencilerin belirli aralıklarla bilgilerini ölçmeleri, gerekli olduğu takdirde geriye dönük çalışmalar yapmaları ya da dikkat, soru-süre analizi gibi değerlendirmelerin yapılmasına imkan veren testler seviye belirleme için oldukça önemlidir. Türkçe test soruları ile yabancı dillerde olan test soruları hem anadil hem yabancı dil bilgisi seviye belirlemesi yapılabilir. Seviye belirleme her ders için yapılmalı ve bu sayede daha doğru bir çalışma prensibi oluşturulmalıdır.

Özellikle ilkokul 1. ve 2. Sınıf öğrencileri için hazırlanan testlerin değerlendirilmesinde seviye belirlemeden ziyade öğrencilerin test çözme, soruları okuma-anlama ve görselleri uygun şekilde değerlendirme ölçümleri yapılmalıdır. Online test üzerinden yapılacak seviye belirleme öğrencilerin motivasyonuna katkı sağlar. Test çözmeye yeni başlayan öğrencilerin seviyelerini belirlerken kendilerine zaman tanımaları gerekebilir. Doğru soru sayısını arttırmanın en önemli yolu düzenli soru çözmekten geçer.

Sade ve Güvenilir İçerik

Online test platformları arasında sınıf seviyesi ve ders içeriği açısından en geniş kapsama sahip sistemimiz üzerinden çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Online test sistemi hem uzaktan eğitime geçildiği günümüz şartlarında hem de örgün öğretimde kendini düzenli olarak test etmek, seviyesini belirlemek isteyen öğrenciler için hazırlanmış ücretsiz bir platformdur. Öğrencilerimizin her daim yanında olan ve eğitimlerine profesyonel bir sistemle destek olmak amacında olan Testleribul Test Çöz adresinden yararlanabilirsiniz. Testleribul ile öğrenciler kolay kullanıma sahip, sade bir ana yüz ile kendi sınıflarına uygun ve arzu ettikleri derslerin testlerine kolaylıkla ulaşabilirler.

Online test platformumuz sadece Türkiye’nin en büyük platform değil aynı zamanda her kademe öğrencinin kolaylıkla kullanabileceği şekilde dizayn edilmiştir. Gereksiz linkler ve karışık ders programlarından uzak tasarlanan site. Öğrencilerin kendi sınıflarına ait derslerin başlıkları sayesinde direk teste erişimini sağlar. Özellikle ekran karşında tek başına bu testleri yapan küçük yaş grubu öğrenciler yorulmadan ve kafa karışıklığı yaşamadan test sorularına ulaşır. Online test çözmede oluşturulan bu konfor alanı öğrencilerin farklı derslerden daha çok test çözme isteğini de motive eder.