Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, şampiyonluk kutlamaları, teknik direktör Ersun Yanal'ın durumu ve Avrupa kupalarından men cezası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KUPA TÖRENİ NE ZAMAN YAPILACAK?

"52 bin 500 tane bilet bastık, 2,5 saatte hepsi bitti. Stat tamamen dolu olacak ve bir rekor kırılacak. TFF'ye müracaat ettik ve Kardemir Karabükspor maçını 9 Mayıs Cuma günü oynamak istiyoruz ve 11 Mayıs Pazar günü statta kupa töreni yapılacak. Şu an bu düşünce halinde, yönetimle konuşuldu. Kadın taraftarlar için şampiyonluk turu atabiliriz. Şampiyonluğa oynuyoruz ancak hep diken üstündeyiz, başkan ile ilgili haber gelecek diye. Öyle ızdıraplı günler geçiyoruz ki; bir haber gelecek başkan içeriye girecek diye. Hayatımız en zor günlerini geçiriyorum."

AVRUPA MÜJDESİ

"107 yılın içerisinde en anlamlı kupa bu olacak gibi görünüyor. Fenerbahçe müthiş kupalar almış ama bu tür zorluklarla alınan kupa var. CAS'ın gerekçeli kararı açıklandığı zaman çok şey değişebilir. Aldığımız bazı duyumlar var. Kesin demiyorum, ama birçok şey değişebilir. Avrupa'ya gitme durumu sürpriz olmasın."

"ERSUN YANAL İLE DERDİMİZ YOK"

"Teknik direktör Ersun Yanal ile sezon başında 5 dakikalık bir konuşma içerisinde anlaştık. Eğer takım şampiyon olursa sezon sonunda tekrar bir araya geleceğiz. Ersun Hoca ile anlaşmak zor değil. Bir problemimiz, derdimiz yok."