Tayfur Havutçu'nun ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile anlaştığı yönünde haberler gelmişti.

 

Habere göre; Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı. Ancak bu haberden sonra Haber1903.com sitesine açıklama yapan Çalımbay iddiayı kabul etmedi.

 

Çalımbay yaptığı açıklamada; "Beşiktaş Yönetimi ile herhangi bir anlaşmam yok. O habere göre her konuda anlaşmışım. Böyle bir şey yok" dedi.

 

Çalımbay TRT’ya de transferi konusunda kimseyle görüşmediğini, Beşiktaş'tan da herhangi bir teklif almadığını ifade etti.

 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bu konuda hiçbir görüşme yapmadığını ifade eden Çalımbay, Orman'ı en son Erdoğan Arıca'nın cenazesinde gördüğünü söyledi.

 

Beşiktaş'tan kendisine ulaşan bir teklifin olmadığını dile getiren Çalımbay, "Bu haberlerden nereden çıktı anlamadım, ben de şu anda duydum ve şaşkın bir durumdayım. Beşiktaş ile herhangi bir görüşmem olmadı ve sayın başkan Fikret Orman'ı da en son 11 Nisan'da Erdoğan Arıca'nın cenaze töreninde gördüm" dedi.

 

Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadığı ancak aldığı zaman da o günün şartlarına göre oturup konuşulacağını ifade eden Çalımbay, "Ortada hiçbir şey yokken bunları konuşmak doğru değil." şeklinde konuştu.