Devletin işletmelere katkı sağlamak için hazırlamış olduğu SGK teşvikleri, işletmelerin ciddi oranda tasarruf elde etmesini sağlıyor. Bu konuda Rasyotek firması tarafından geliştirilmiş olan Süper Portal, sürekli güncellenerek işletmenizin alabileceği teşvikleri tespit ediyor. Hızlı çözümler sunan ve buna karşın en doğru, en yüksek teşviki almanızı sağlayan yazılım, her ay alabileceğiniz teşvikleri tespit etmenizi sağlıyor.

Yılda 1200 firmanın kullandığı ve yıllık 6 milyar TL teşvik alarak tasarruf elde ettikleri bu sistem, düzenli olarak gelen teşviklerin süper portala eklenmesi ve sonrasında bunun hangi işletmeler için uygun olduğunun belirlenmesi ile işletmelerin yararlanması sağlanıyor.

Çalışanlar için gelen teşvikler hem işverenlerin, hem çalışanların faydalanmasını sağlıyor. İşletmeler tasarruf açısından teşvik başvurularında bulunarak, kâr marjlarını arttırıyor.

Haldun Pak: "Türkiye'ye Yönelik Uluslararası Yatırımlar Yeniden İvme Kazanacak"

Rasyotek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak, Türkiye'nin almış olduğu uluslararası yatırımlar, pandemi döneminde azalmış olsa da, yeni konjonktürde bunun değişeceği tespit edilmiş durumda. Ekonomik kalkınma içerisinde olan firmaların, alacakları teşvikler ile yatırımlarını daha iyi yönetme gücüne sahip oldukları için, bu alanda hazırlanmış olan SGK teşvik yazılımı, işletmelerin en iyi yardımcısı olarak karşımıza çıkıyor. 

Rasyotek firmasının hazırladığı ve Türkiye'deki her sektöre uygun olarak teşviklerin bir arada bulunduğu bu özel yazılım, günlük değişen verilere sahip. İşletmeler teşvikleri farklı alanlarda, farklı farklı bilgiler ile takip etmek yerine, bu özel yazılım ile daha kolay bir şekilde takip yapabiliyor. 

SGK teşvikleri, Avrupa piyasalarında rekabet açısından oldukça önemli olduğu için, işverenler tarafından yoğun şekilde takip ediliyor. Alınan bu teşvikler, özellikle daha fazla çalışan ile iş yapılmasını sağlıyor.

Doğru SGK Teşviklerinden Yararlanın

İşletmelerin alacakları teşvikler için, özel SGK teşvik danışmanlığı da alabilecekleri için, hazırlanması gereken dosyalardan, raporlara kadar tamamının nasıl ve ne şekilde hazırlanacağını da öğrenmiş olacaksınız. Haldun Pak geliştirmiş olduğu sistem ile pandemi sürecinde işletmelerin elde etmiş olduğu teşvikler ile yüksek oranda tasarruf elde etmelerini sağlamış durumda. 

Özel olarak geliştirilmiş olan bu yazılım, hatasız teşvik almanızı sağlıyor. Hızlı raporlama ile en doğru ve en kazançlı teşviklere ulaşmanızı sağlayan SGK teşvik yazılımı, her ay 2,5 milyon çalışanı ilgilendiren yeni düzenlemelere de uygun şekilde kullanıcılarına bilgi veriyor. 

Rasyotek SGK Teşvik Danışmanlığı

Rasyotek tarafından geliştirilen bu yazılım, online SGK teşvik danışmanlığı ile maksimum verim almanız için geliştirilmiş otomatik bir sistem. İşletmelerin ihtiyaçlarına karşın özel hazırlanmış ve sürekli gelişen bu otomasyon sistemi, düzenli olarak teşvikleri takip etmenizi sağlıyor.

Çalışanların maliyetlerini karşılayan teşvikler olduğu gibi, çalışan sayısına göre de teşvikler bulunuyor. Ayrıca sektörlere göre farklı SGK teşvikleri de bulunmakta ve bunların tamamını yazılım üzerinden takip edebilmektesiniz.