Günümüzde birçok uygulama ve site üyelik aşamasında sms onay işlemlerini tamamlamanızı istemektedir. Üyelik aşamasında kendi numaranızı girmek yerine fake numara ile işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Birçok kullanıcı üye olurken verilerinin depolanmaması ve numarasının başka platformlar ile paylaşılmaması için, gizli tutulması için kendi numarası ile üye olmak istememektedir. Kullanıcı bu durumda sanal numara hizmetine yönelmekte ve %100 güvenli bir şekilde işlemlerini tamamlayabilmektedir. Sanal numara ile Amazon, eBay, Microsoft, Alibaba, Facebook, Twitter, WhatsApp, Telegram, Discord, Tinder gibi birçok uygulamaya kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Smsonay.org adresi üzerinden 50’nin üzerinde yurtdışı ülkesi ve 60’ın üzerinde farklı uygulama için fake numara alma hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Fake Numara Satın Alma

Alışveriş, borsa, oyun, sohbet, e-ticaret sitelerine kayıt olurken kullanabileceğiniz fake numara alma işlemi oldukça basit ve hızlı gerçekleştirebileceğiniz bir hizmettir. Smsonay.org adresine üye olmak ardından bakiye yüklemek ve en sonunda numara seçerek mobil onay işlemlerinizi çok kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Sitemiz üzerinden sanal numara almak için yapmanız işlemler şunlardır;

  • https://smsonay.org adresi üzerinden üyelik işlemlerini tamamlayın.
  • Ardından bakiye yükle sayfasına gelerek kredi/banka kartınız ile bakiye yükleme işlemini tamamlayın. Yüklediğiniz bakiye saniyeler içerisinde otomatik olarak hesabınıza yansıyacaktır.
  • Ardından anasayfaya gelerek 60’dan fazla uygulama arasında ihtiyacınız olan uygulamaya tıklayıp ülkeler listesinden dilediğiniz ülkeyi seçerek numara alabilirsiniz.

Smsonay.org olarak 2020 yılından bu yana sanal numara alma hizmeti sağlamaktayız. Numara onay siteleri arasından en köklü sitelerden biri olmakla birlikte en aktif, en hızlı desteği sağlayan ve servisleri en güncel tutan platformuz. Dilediğiniz konu hakkında bizlere yazabilir, bilgi alabilir ve aklınıza takılan soruları bizlere 7/24 sorabilirsiniz.

Sanal Numara Alma Güvenilir mi?

Sanal numara alma işlemi günümüzde oldukça yaygın olmakla birlikte yüzlere hatta binlerce kullanıcı tarafından sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır. Smsonay.org olarak bugüne kadar binlerce müşteriye hizmet verdik ve binlerce numara satışı sağladık. Smsonay.org adresinden aldığınız numaralar ile %100 güvenli bir şekilde telefon onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Numara veya güvenlik konusunda aklınıza takılanları WhatsApp hattımız üzerinden veya destek üzerinden bizlere sorabilir, bilgi alabilirsiniz.