Karmod firması, konteyner ev üretim alanında uzmanlaşmış statüde yer alan bir firmadır. Bugüne dek üretmiş olduğu tüm evleri kolaylıkla satışa sunarak birçok kişiyi borçsuz ev sahibi yapan bu evler özellikle 2021 yılı itibariyle satış rekorları üzerine rekor kırıyor. Yenilenen teknolojileri sayesinde klasik yapılardan oldukça farklı alanda yer alan konteyner ev, kendini tekrar etmeden farklı modelleri ile yaşam tarzınızın da iyileştirilmesine olanak sağlıyor. Konteyner evler, şık detayları içeren evler arasında ilk sıradadır. Hem iç dizaynı hem de dış dizaynı muazzam bir görünüme sahip olan bu evleri dilediğiniz model ve desende yaptırabilirsiniz. Konteyner evlerin dış görünümünü ister renkli, isterseniz de ahşap ve benzeri detaylar ile süsleyerek kusursuz bir tasarımın ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

karmod-1

Sahip olduğunuz arsanızı değerlendirmek için üzerine mutlaka bir ev yaptırılması şarttır. Düz bir arazi uzun vadede sizlere yatırım avantajı sağlamadığı gibi, arsanızı kullanmanızı da zorlaştırır.  Ancak konteyner evler ile arsanızın değerini artırmak bir yana sıfır maliyet ile hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz alanlara da dönüştürebilirsiniz.

Büyükşehirlerin zamanla yaşam kalitesinin değişmesi, belirli bir kısmın hayatını zorlaştırdığı gibi sosyal faaliyetlerinin de azalmasına neden oldu. Sizler de bu kesimin içerisinde yer alıyorsanız kendi hayatınızda köklü bir değişim yapma vakti gelmiş demektir. Büyükşehirlerde yer alan evlerin birçoğu artan kiralardan dolayı ekonomik yönden problem yaşamanıza neden oluyor. Evlere olan talebin artması sonucunda da ev fiyatları normale oranla yükseliyor. Yükselen evler kısa sürede alıcı bulamazken, geçmiş yıl verilerine göre satışları her geçen gün düşüyor. Kira ödeme derdinden bıktıysanız ve kendinize ait bir eve sahip olmak için araştırma yapıyorsanız konteyner ev tam olarak aradığınız kategoriye uygundur. Hem uygun fiyatlı, hem şık, hem modern, hem de sizlere ekstra maliyet oluşturmayan bu ev seçenekleri ihtiyaç duyduğunuz her noktada sizlerin yanında. Uzun yıllar beklemeden kısa sürede yapılarak sizlere teslim edilen konteyner evleri satın alarak bir ev sahibi olabilirsiniz. Yer ve mekan fark etmeksizin her noktaya kurulan bu evlerin avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Prefabrik Yapılar Çok Amaçlı Kullanımlara Sahiptir

Prefabrik yapılar, çok amaçlı kullanımları içeren özellikleri içerisinde barındırarak birçok sektörün faydalanmasına imkan tanıyor. Evler başta olmak üzere birbirinden farklı yapı seçenekleri ile ihtiyaçlarınızı artık prefabrik yapılar sayesinde daha uyguna yaptırabilirsiniz. Prefabrik yapılar arasında yer alan ofis ve inşaat şantiyeleri de prefabrik yapılardan yararlanılarak yapılıyor. Özellikle inşaat sektörü sürekli olarak değişkenlik gösteren noktalara iş süreci devam etmesinden dolayı klasik betonarme yapılardan oluşan bir şantiye yaptırmak maliyet açısından büyük risk oluşturuyor. Ancak prefabrik yapılar, taşınabilir ve birçok kez monte edilebilir özelliği sayesinde istenilen her noktada yeniden kullanılabiliyor. Yapımı ve kurulumu oldukça basit olan prefabrik yapı vidalama seçeneklerinden yararlanılarak inşa ediliyor. Çelik konstrüksiyon malzemeler yapının korunaklı olmasına imkan tanıdığı gibi, deprem yönetmeliğine uygun olarak da üretiliyor. Her bir detayı projeye bağlı kalınarak oluşturulan bu evler, farklı model çeşitleri ile kullanıcılarla buluşuyor.

karmod-2

İster ticari, isterseniz de bireysel olarak yaptırmak istediğiniz bir yapı var ise prefabrik yapılardan faydalanabilirsiniz. Prefabrik yapıların sahip olduğu çok yönlü avantajlar neticesinde bütçenizi aşmadan istediğiniz yapıyı elde edebilirsiniz.

Prefabrik yapıların kullanımları uzun yıllara tekabül eder. Bilinen en önemli yanlışlardan bir tanesi prefabriklerin kısa süreli kullanımları olduğu düşünülmesidir. Kullanılan malzemeler ve geliştirilen yönleri ile en az 70 ila 80 yıl arasında değişkenlik gösterebilen sürelerde prefabrik yapıları kolaylıkla kullanabilirsiniz.

karmod-3

Konteyner Evler ve Prefabrik Yapılar Proje Bazlı Hazırlanıyor

Konteyner evler ve prefabrik yapıların hazırlık süreçleri profesyonel bir iş sürecine dayanıyor. Öncelik olarak projesi olmayan herhangi bir yapı ve evin üretimine başlanmıyor. İlk olarak alanında uzman kişiler tarafından programlarda hazırlanan çizimler yapıyı satın alacak olan kişinin onayına sunuluyor. Gerekli onaylar alındıktan sonra mimarların onayı da alınarak üretime geçiliyor. Üretimde, ürünlerin kesim aşaması projeye göre yapılıyor. Milimi milimine hesaplama yapılarak kesilen tüm malzemeler nakliye araçları ile talep ettiğiniz lokasyonlara gönderilerek burada 2 iş günü içerisinde kurulumları hazırlanarak sizlere teslim ediliyor. Profesyonel statüler göz önüne alınarak yapılan bu yapıları sizler de tercih ederek yaptırabilirsiniz.