Dünyanın turizm merkezlerinden birisi olan ülkemiz her yıl ortalama olarak 50 milyon turiste ev sahipliği yapmaktadır. Ülkemizin dünyanın turist merkezlerinden birisi olmasının nedeni ise hiç kuşku yok ki doğası, tarihi, bin bir çeşit manzaraları ve farklı iklimlerinin kendine has doğal güzelliklerini içerisinde barındırması ve onları koruyabilmesidir. İşte ülkemizin bu güzide yerlerinden biriside Kapadokya’dır. Her yıl yüzbinlerce turistin ülkemize gelmesine neden olan Kapadokya 2019 yılı turist verileri sayısında tarihi bir rekor kırdı. Toplamda 3 milyon 834 bin 134 turistin ziyaret ettiği Kapadokya Nevşehir ilimizin ve de ülkemizin en güzide bölgelerinden birisidir. Kapadokya’ya geldiğinizde tüm bu güzellikleri gezip görürken bir konaklama yerine ihtiyaç duyacaksınızdır. Dolayısı ile bu konaklama gereksiniminizi burada geçireceğiniz günlerde en iyi kapadokya otelleri arasında yer alan Kapadokya Hill Otelinde geçirebilirsiniz.

Kapadokya Hill Otelinin Sizlere Sunduğu Avantaj ve Hizmetler Nelerdir?

Her yıl milyonlarca turisti kendisine çeken Nevşehir ilimizin güzide parçalarından birisi olan Kapadokya bölgesi, aynı zamanda sizlere bin bir çeşit avantaj ve hizmetler sunan son derece kaliteli otelleri de içerisinde barındırmaktadır. Türkiye’nin en gözde turistik yerlerinden birisi olan bu bölgede kapadokya otelleri arasında en iyi otellerden birisi olan Kapadokya Hill Oteli, sizlerin hem rahat ve güvenli bir biçimde konaklayabilmesi için hem de otelimizde konakladığınız anlarda keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirebilmeniz için bünyesinde çeşitli eğlenceli aktiviteleri barındırmaktadır. Eğer ki yeni evlenmiş çiftler iseniz sizin için Kapadokya Hill Oteli balayınızı geçirmeniz için en uygun ve doğru tercih yapacağınız durak olacaktır. Çünkü otelimiz kapadokya en iyi balayı otelleri arasında yer alan otellerden birisidir. Siz de daha geç olmadan hemen rezervasyon alıp yerinizi ayırtabilirsiniz.

Tabi tüm bunların yanında sağlığın her şeyden önce geldiğini düşünür isek, içerisinde bulunduğumuz bu zor zamanlarda siz değerli misafirlerimizin bir sağlık güvencesi altında konaklatılması Kapadokya Hill Otel olarak bizim boynumuzun borcudur. Dolayısı ile bizde aldığımız önlem ve korumalar ile birlikte resmi olarak güvenli turizm sertifikası almaya hak kazandık. Bu nedenden ötürü Kapadokya Hill Otelinin sizlere sunduğu en büyük hizmetlerin başında bir sağlık güvencesini size temin etmesi gelmektedir. Bunun dışında otelimizde istirahat ederken sizlere ait telefon, saç kurutma makinası, duşa kabin ve mini barlarınız olacaktır. Bunların yanı sıra size temin edilen odada bulunan jakuzide sizlere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatacaktır. Otel odasında geçirdiğiniz bu eğlenceli, keyifli ve rahatlatıcı dakikaları otel odanız dışında bulunan alanlarda da sürdürebileceksiniz. Bu alanlar açık havuzumuz, spor salonumuz ve SPA merkezimizdir. Otelimizin Osmanlı mimarisi ile oluşturulmuş olması da iç ve dış mimaride siz değerli konuklarımıza tarihi bir hava yaşatacaktır. Ayrıca otelimiz dünyanın en eski yer altı şehirlerinden birisi olan Derinkuyu yer altı şehrine en yakın oteller arasında yer almaktadır. Bu yer altı şehrinin şu anlık 8 katı turistik ziyarete uygun hale getirildi ve açıldı. Dolayısı ile böyle büyük bir alan içerisinde yapmış olduğunuz gezi sizi yorabilecektir ve de dinlenmeye ihtiyaç duyabileceksiniz. Bu nedenden ötürü otelimizin bu alana yakınlığı nedeni ile dinlenme ve rahatlama için kısa sürede otelimize ulaşım sağlayabilecek ve de zamandan büyük bir kazanç elde edeceksinizdir.

Kapadokya Hill Otelinin Merkezi Konumunun Sizlere Avantajları

Otelimiz konum olarak ise Nevşehir’in Göre kasabasında son derece merkezi ve güzel bir manzarası olan konumda bulunmaktadır. Otelimizin hemen giriş bölümünde bir otobüs durağımız bulunmaktadır. Bu otobüs durağından her yarım saatte bir otobüs geçmesi istediğiniz yere ulaşmada size çok büyük bir avantaj sağlamaktadır. Çünkü otelimizin önünde bulunan otobüs durağında geçen otobüsler Nevşehir’in her bir kasabası ve de merkezine doğru gitmektedirler. Ayrıca otobüs saatlerinin belli olması ve her yarım saatte bir otobüs geçmesi de yine size zamansal olarak çok büyük bir katkı sağlayacaktır. Göre kasabasında bulunan otelimize en yakın hastane ise yaklaşık olarak 1 kilometre uzaklıktadır. Dolayısı ile herhangi bir araç ile 5-7 dakika içerisinde hastaneye ulaşım sağlayabileceksiniz.