İzmir’de başlayan hikâyesi ile “SEO Gezegeni” yurt genelinde birbirinden farklı sektörlerde faaliyet yürüten müşterilerine çözümler sunuyor.

SEO kelimesini İzmir’e kazandıran “SEO Gezegeni” 10 yılı aşkın süredir İzmir’de faaliyet yürütüyor. Son yıllardaki SEO ihtiyacı nedeniyle İzmir’in dışına açılan firma birbirinden farklı müşteri portföyü ile göz dolduruyor. İzmir ve Türkiye’de birçok firmaya hizmet sunan ; strateji uzmanları, editörler, teknik optimizasyon uzmanları ve webmasterları ile müşterilerine internet aleminin kapılarını açıyor.

İzmir’in En Köklü SEO Ajansı “SEO Gezegeni”

SEO kelimesi maalesef ki ülkemizde uzun yıllar yanlış anlaşıldı. Bu yanlış anlaşılma ülkemizde uygulanan kulaktan duyma bilgiler ve merdiven altı kuruluşların yaptığı yanlış uygulamalar nedeniyle zaman ve para kaybına dönüştü. Ancak son zamanlarda kurulan donanımlı ekipler bu yanlış uygulamaları değiştirerek firmaların beklentilerini karşılar düzeye ulaştı. Bu ekiplerden biri olan ve SEO İzmir deyince ilk akla gelen SEO Gezegeni yetişmiş kadrosuyla İzmir’deki çok sayıda firmaya hizmet sunuyor. SEO İzmir’in en eski kurumsal firmalarından olan şirket birçok alanda müşterilerine çözümler sunuyor.

WordPress’te SEO Hizmeti

WordPress siteleri sanıldığı gibi basit ve kullanışsız siteler değildi. Bu siteler hem kullanışlı hem de kolay özgünleştirilebilecek sitelerdir. İzmir SEO ajansı olarak ön plana çıkan SEO Gezegeni WordPress tabanlı sitelerinize özgü SEO çalışmaları yaparak firmanızı kendi faaliyet alanında üst sıralara çıkartıyor. SEO uyumlu web tasarım hizmeti hakkında detaylı bilgi için sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

İzmir SEO Kampanyaları

Yerel, bölgesel ve yurt dışı SEO hedeflerinize yönelik çözümler sunun SEO Gezegeni firmanızı arama motorlarında üst sıralara çıkarmayı ve kalıcı olmanızı hedefliyor. İstediğiniz yerel, bölgesel ve ulusal kelimelerde firmanızı üst sıralara çıkartan SEO Gezegeni, başta SEO İzmir ve geneli olmak üzere istediğiniz lokasyonda özel çalışmalar ve kampanyalar hazırlıyor.

E-Ticaret Alanında SEO Hizmeti

Bilindiği üzere Google zaman zaman algoritmasına güncellemeler getiriyor. Bu güncellemelere ayak uydurmak zaman ve maliyet olarak firmaya geri dönüyor. Bu güncellemeleri anında tespit eden SEO Gezegeni yetişmiş kadrosuyla firmalara üst düzey verim sağlıyor. Özellikle koronavirüs nedeniyle hızlanan E-ticaret ağı İzmir SEO hizmetini olmazsa olmaz bir hale getirdi. E-ticaret alanında özel çözümler sunan “SEO Gezegenifirmanıza yeni bir anlayış ile E-ticaretin hızlı dünyasına sokuyor.

SEO Raporlama

Firmaların zayıf noktalarından birisi olan raporlama ve analitik konularında haftalık ve aylık raporlama hizmeti veren SEO Gezegeni ayrıca firmaların eğitimi konusunda da çözümler sunuyor. Özellikle İzmir SEO konusunda çalıştığı firmalara eğitim ve kurs imkanı sunan şirket Teknik SEO Analizi, Link İnşası, İçerik Analizi ve Sıralama Takibi konularında eğitim veriyor.

Dijital Ajans ve SEO hakkında daha detaylı bilgi almak için sitesini ziyaret edebilirsiniz.