Buca Arçelik Servisi

50 yılı aşkın deneyimi ile Arçelik dünyanın her yerinde kendine kullanıcı bulmaktadır. Beyaz eşya ve ev aletleri üretimi ve tasarımı konusunda bir öncü olan Arçelik, tüm sektöre ilham olmuştur. Dünyanın dört bir yerinde kullanılan Arçelik markalı ürünler her insanın en büyük yardımcısı ve vazgeçilmezi olmuştur. Her alanda tercih edilen bu makineler insanların uzun vakitler ve uğraşlar sonucunda yaptığı işleri kısa sürelerde tamamlayarak hayatı daha kolay hale getirmektedir.

Buca Arçelik Servisi her insanın hayatını kolaylaştıran bu makinelerin hem satışını hem de teknik servis hizmetini müşterilerine sunmaktadır. Teknik servisin önemi bir arıza yaşandığında anlaşılmaktadır. Buca Arçelik Servisi kullanıcılarına aralıksız bir kaliteli hizmet sunar ve yaşayabilecekleri her arıza için onların yanında olarak hizmet vermektedir.

Buca Ariston Servisi

Ariston herkes tarafından bilinen ve sıklık ile tercih edilen bir markadır. Üstün teknoloji ve kalite ile üretilen beyaz eşyaları kullanıcılarına sunan Ariston her zaman müşteri ihtiyaçlarına göre çalışmaktadır. Müşterilerin en kaliteli ürünlere yönelmesi oldukça doğaldır ve bu şekilde Ariston’u tercih etmeleri mantıklı olacaktır. Ariston müşterilerine modele bağlı olarak en az 2 yıl olmak üzere garanti hizmeti sunmaktadır.

Buca Ariston Servisi garanti kapsamında olan ya da olmayan her ürün için aynı kalitede hizmet vermektedir. İlk amaç müşteri memnuniyetidir. Buca Ariston Servisi çalışanları güncel olarak bilgilerini tazelemekte ve her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Böylece müşteri memnuniyetinin de artması için çalışılmaktadır.

Buca Beko Servisi

Türkiye’nin en köklü ve kaliteli firmalarından olan Beko hiçbir zaman kalitesinden ve hizmet politikasından ödün vermemektedir. Her zaman müşteriyi ve memnuniyetini ön planda tutan Beko, gün geçtikçe teknoloji ile müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına odaklanarak üretim yapmaktadır. Çıkarılan beyaz eşya ve ev eşyaları son teknoloji ile senkronize çalışarak en kolay şekilde kullanım imkanı sunar.

Teknik servis hizmetine sahip olan Buca Beko Servisi, periyodik aralıklar ile beyaz eşyalarınıza bakım yapılmasını önermektedir. Bu sayede arızalar önceden bulunarak daha büyük bir sorun önlenebilecek ve uzun yıllar makinelerinizi kullanabileceksiniz. Buca Beko Servisi müşterilerine odaklanan teknik servis ekibi ile sizlere gereksiz faturalar çıkarmak yerine gerçekten hizmet etmektedir.