Tarkan'ın dün gece Youtube'da yayınladığı 'Geççek' şarkısı siyasette gündem olmaya devam ediyor. Kısa sürede milyonlarca kez dinlenen şarkı ile ilgili İYİ Parti Avanos İlçe Başkanı Gökçen Aker de bir video yayınladı. 

Bahçeli'ye gönderme yapan Aker, "Sözde şarkıcı çıkmış kendi kafasına göre bir şarkı uydurmuştur. Adına da ülkemize de yakışmamaktadır. Onun kimlerin finanse ettiği araştırılmalıdır. Geççek geççek derken neyi kastetmektedir. Türkçeyi katletmiştir. Bu kaçıncı darbe derken okyanus ötesinde olan ilişkisini mi dile getirmektedir? Bugüne kadar kimlerle şıkıdım şıkdım oynamıştır araştırılmalıdır, az kaldı derken neyi kastetmektedir. Seçimi kastediyorsa eğer boşuna heveslenmesin varsın yoluna gitsin. Seçim gününde 2023'te yapılacaktır. Çiçekten günler çok yakın derken bugünler diken midir? Tarkan'ın bugüne kadar kaç kuzusu var araştırılmalıdır. Tarkan artık bu millet için beka meselesidir. Türk genci ona gereken cezayı verecek, boyununun ölçüsünü alacaktır, asla onun şarkılarını dinlemeyecek ve asla onunla şıkıdım şıkım oynamayacaktır" ifadesini kullandı. 

Aker, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de paylaştığı şarkı için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin salı günü grup toplantısında yapacağı 'muhtemel' konuşmayı taklit etti. Videoyu, "Salı günü grup konuşması fragmanı…" notuyla paylaşan İYİ Parti İlçe Başkanı Aker, yaptığı canlandırmanın hangi lidere ait olduğu ile ilgili bir açıklama yazmadı.