Kişisel verilerin paylaştığı iddiasıyla gözaltına alınan ve ifadesinin ardından cezaevine gönderilen Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, cezaevinde kaldığı 8 günün ardından serbest bırakıldı.

O esnada kendisi ile ilgili eleştirilerde bulunan Gazeteci Cüneyt Özdemir şunları söyledi:

HASKOLOĞLU'NUN GAZETECİLİĞİNİ ELEŞTİRDİ

"Biz yılların gazetecilerini yanlarına yaklaştırmayanlar, kim olduğunu bilmediğimiz insanlar makamlarda fotoğraflar, ziyaretler yapıyorlar. Eline veriler geçtikten sonra emniyete bildirdiğini söylemiş, ben hiç öyle bir şey yapmazdım direkt haber yapardım. Kenan sen olsan bildirir miydin emniyete?"

Cüneyt Özdemir sonraki yayınlarında ise yine Haskoloğlu ile ilgili "Böyle devam ederse gazeteciliği başlamadan biter" ifadelerini kullanmıştı.

Telefonuna ve bilgisayarına el konulan İbrahim Haskoloğlu uzun zaman sonra yayın yaptığı Twitch platformuna geri dönerek, Cüneyt Özdemir'in kendisine söylediği sözler üzerinden Özdemir'e sert ifadelerde bulundu.

Dün yaptığı yayında Haskoloğlu, Cüneyt Özdemir'i şu sözlerle hedef aldı:

"AK PARTİ'DEN DE TIRSIYORSUN MUHALEFETTEN DE, ORTADASIN"

"Onun derdi başka. Benim yaptığım röportajlar onun canını sıkıyor. Onun derdi haber falan değil. Onun derdi magazin haberleri. Ona tavsiyem git bir magazin haberi kur, zaten senin problemin AK Parti'den de tırsıyorsun biraz anladığım kadarıyla, muhalefetten de şey yapıyorsun, ortadasın. Zamanı geldiğinde şehit annesine 'sizin oğlunuz IŞİD üyesi mi?' diye soruyorsun, şimdi başkasın. O yüzden ben seni muhattap almıyorum"

"SENİN SEVİYEN RASİM OZAN, HADİ ÖZIŞIK"

"Senin arkadaşın Rasim Ozan Kütahyalı veya Hadi Özışık. Senin seviyen onlar, git onlarla muhattap ol. Takip edin bu arkadaşı, mülteci konusunda ne zaman konuşabilmiş? Bu adamın problemi şöyle. Toplum bir şeylere hep beraber tepki gösterirse bu abimizin konuşması gerekiyor. Gazeteci diyorlar buna da."