Farklı yaşlarda, farklı cinsiyetlerde ve dünyanın farklı yerlerinde yaşayan insanlara en sevdikleri lezzeti sorduğumuzda alacağımız cevap tartışmasız dondurma olacaktır. Hazz en lezzetli ve kaliteli ürünleri sizlere ulaştıran bir marka olarak dondurma severlere gelato dondurma ve mochi gibi farklı ürünleri sunmaktadır. Siz de klasik dondurmanın ötesinde farklı lezzetler keşfetmek isterseniz hazz.com.tr adresindeki Gelato Dondurma ve Mochi kategorilerini ziyaret edebilir, bu muhteşem lezzetlerin bağımlısı haline gelebilirsiniz.

Dondurma yalnızca lezzetli değil aynı zamanda çok da besleyicidir. İlk üretilmeye başladığı zamanlarda son derece lüks bir ürün olan dondurmayı yeme ayrıcalığı yalnızca aristokratlara aitti. Dondurma ancak 13.yüzyıldan sonra halk tarafından tüketilebilmeye başlandı. O tarihten günümüze kadar da lezzet düşkünlerinin dondurma sevgisi hiç azalmadan devam etti. 

Dondurma eskiden bazı yaygın yanlış inanışlar nedeniyle yalnızca yaz aylarında tüketilir ve dondurmayı kış aylarında tüketmek en önemli hastalık sebebi olarak görülürdü. Ancak yapılan bilimsel araştırmalar gösteriyor ki, dondurma boğaz enfeksiyonuna neden olmaz. Ateşe ve boğaz ağrısına neden olan mikropların tamamı soğuğa karşı dayanıksız yapıdadırlar. Bu nedenle dondurma yemenin boğaz ağrısına herhangi bir zararı olmadığını açıkça söyleyebiliriz. 

Dondurma gelato dondurma ve Mochi gibi çeşitli türleriyle farklı damak zevklerine hitap etmektedir. Gelato normal dondurmadan farklı olup yalnızca günlük süt, krema ve taze meyvelerin kullanılmasıyla üretilmekte olup taze tüketilmelidir. Kıvamı ve meyve aroması da klasik dondurmalara oranla çok daha yoğun olur. Şeker ve yaz oranı ise daha azdır. Kaliteli ve lezzetli bir gelato dondurma üretiminin sırrı üretim sırasında malzemelerin havayla mümkün olduğunca az temas etmesinde saklıdır.

Günümüzde her mevsim zevkle tüketilen bir tatlı olan dondurmanın birçok farklı türü vardır. Bu durum dondurmanın kalorisinin her bir türde farklı olmasına yol açar. İçerisinde yoğun ölçüde karamel, fındık, fıstık gibi ürünler bulunan dondurmaların kalorileri biraz daha yüksek olmaktadır. Bununla birlikte besin değeri açısından son derece zengin olan dondurma doğru miktarlarda tüketildiğinde sağlık açısından oldukça faydalı bir gıda maddesi olma özelliğine sahiptir. 

Dondurma Tüketin, Kendinizi Daha İyi Hissedin

Enerji verici bir besin olan dondurma protein içeriğinden dolayı tüketen kişilerin kendisini daha güçlü hissetmesini sağlar. Dondurma yemenin kişinin mutluluk düzeyinde de artışa neden olduğu da bilinen bir gerçektir. Dondurma vitamin ve mineral içeriğinden dolayı kişilerin genel vücut sağlığı üzerinde olumlu etkilere sahiptir. Hafıza aktivitelerine katkıda bulunur, zihinsel gelişimi destekler ve bireylerin daha iyi düşünmesinde önemli rol oynar.

Dondurma çok lezzetli ve besleyici bir ürün olsa da tüm gıda maddelerinde olduğu gibi dondurmanın da yanlış ve fazla miktarda tüketilmemesi konusunda dikkatli olunmalıdır. Dondurma sık sık buzdolabından çıkarılır, eritilir ve yeniden dondurulursa içerisinde mikrop üremesi gibi istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalınabilir. Eğer dondurmanın içerisinde bulunan maddeler bozulursa ya da dondurma uygun koşullarda saklanmazsa ciddi sorunlara neden olabilecek zehirlenmeler yaşanabilir. Bu tür sorunlarla karşı karşıya kalınmaması için gelato dondurma, sorbe dondurma, mochi gibi tüm ürünler mutlaka kalitesinden, hijyeninden ve güvenilirliğinden emin olunan markalardan satın alınmalıdır. Hazz kalite, hijyen, doğallık ve müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı benimsemekte olup geniş çeşitliliğe sahip olan ürünlerinin tamamının üretiminde, saklama koşullarında ve teslimat sürecinde gereken hassasiyeti sergilemektedir. Markanın tüm ürünleri profesyonel ve alanında deneyimli ekibi tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak, en özel formüllerle ve hijyen kurallarına uygun ortamlarda üretilmektedir. Ürünlerin tazeliğinin ve görselliğinin korunması noktasında kargo sürecinde de büyük bir titizlik sergilenmektedir. Tüm ürünler lezzetlerini, tazeliklerini ve doğallıklarını koruyacakları şekilde paketlenmekte, kargolanmakta ve mümkün olan en kısa süre içerisinde sipariş sahiplerine ulaştırılmaktadır.

Hazz farklı damak zevklerine sahip müşterilerine hitap edecek çeşitliliğe sahip lezzetler üretirken kalitesinden, tazeliğinden ve lezzetinden asla taviz vermeyen bir marka olarak sektöründe ön plana çıkmaktadır. Bitter Belçika Çikolatalı Gelato Roma, Karamelli Cevizli Gelato Dondurma, Damla Sakızlı Gelato Dondurma, Karamelize Bisküvili Gelato Dondurma, Kakao Bisküvili Gelato Dondurma, Güllü Gelato Dondurma, Tuzlu Karamelli Gelato Dondurma, Kavunlu Gelato Dondurma, Fındıklı Gelato Dondurma, Antep Fıstıklı Gelato Dondurma, Beyaz Bademli Gelato Dondurma, İtalyan Karamelli Gelato Dondurma, Hindistan Cevizli Gelato Dondurma, Sütlü Duble Kaymaklı Gelato Dondurma, Yer Fıstıklı Gelato Dondurma ve Tahin Pekmezli Gelato Dondurma gibi farklı lezzetlerden kendinizin ve sevdiklerinizin damak tadına en uygun Hazz ürünlerine kolaylıkla inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Siz de gelato dondurma, Mochi ve daha birçok özel Hazz lezzeti ile tanışmak ve bu özel tatları sevdiklerinizle paylaşmak için 7 gün 24 saat https://www.hazz.com.tr/ adresini ziyaret etme imkanından yararlanabilirsiniz. Hazz’ın profesyonel şeflerinin en özel hammaddeleri kullanarak titizlikle ürettiği ürünleri online olarak inceleyebilir, hem sizin hem sevdiklerinizin lezzet şöleni yaşamasını sağlayacak ürünleri seçerek alışveriş sepetinize ekleyebilir, alışveriş sepetinize eklediğiniz ürünleri Hazz’ın güvenilir ödeme sistemleri aracılığıyla tek bir tıkla satın alma avantajını yakalayabilirsiniz. Ayrıca verdiğiniz 250 TL ve üzeri siparişlerinizde Hazz’ın sizlere özel ücretsiz kargo avantajını değerlendirerek bu özel lezzetlerin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.