Son dönemde kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile birlikteliğiyle konuşuluyor.

Taze aşıklar Paris tatili dönüşü görüntülenmiş, ikilinin aşkı resmen belgelenmişti. İlişkilerinin ciddi olduğunu ilan eden Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Paris'in ardından kuzey ışıklarını görmek için Finlandiya'ya gitmişti. Sıradaki durakları İngiltere olan çift, son olarak Sabancı ailesinden veto yedi. "Aşk onayı" alamayan gözde aşıklar, Sabancı'lara ait özel jet yerine tarifeli uçakla uçacak.

Paris yolculuğu sonrası soluğu Kuzey Işıkları'nı izlemek için Finlanya'da almışlardı. 2 günlük tatil sonrası tekrar İstanbul'a dönen Hakan Sabancı ile Hande Erçel'in şimdiki tatil planları ise İngiltere'deymiş.

Takvim'in haberine göre; Londra'nın en ünlü restoranlarından yer ayırttıran Hakan Sabancı, sevgilisi ile romantik bir tatil daha yapacakmış.

Londra'nın en ünlü restoranlarından yer ayırttıran Hakan Sabancı, sevgilisi ile romantik bir tatil daha yapacakmış.

NAZLI SABANCI BİNMİŞTİ

Bu arada Hacı Sabancı'nın Nazlı Sabancı ile ilk flört dönemlerinde ikili, sık sık aileye ait özel jetle uçuyordu. Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'le tarifeli uçaklarla uçması ise "Hande'ye henüz Sabancı Ailesi'nden onay çıkmadı" dedirtti.

Hande Erçel'le tanışan Arzu Sabancı'nın da henüz bu aşka mesafeli yaklaştığı magazin kulislerinden gelen bilgiler arasında...

Hande Erçel'in Hakan Sabancı'ya "Diğerleri gibi benimle de gizli kapaklı aşk yaşayamazsın. Benimle herkesin önünde aşkını yaşarsan seninle olmayı kabul ederim" resti çektiği söyleniyor...