Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar gerekçe gösterilerek Kıbrıs’tan dün gece sınır dışı edilen modacı Barbaros Şansal, getirildiği Atatürk Havalimanı'nda 
polis eşliğinde uçaktan indirildikten sonra apronda hava limanı çalışanı olduğu iddia edilen kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Saldırıda yaralanan Şansal, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, saldırgan olduğu belirlenen 8 kişinin Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne ifadeleri alındı.
 
Saldırganlardan bazıları ifadesinde, milli duygularına hakim olamadıkları için bu eylemi yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.
 
Bazı personelin ifadeleri şöyle:
 
“Uçağı açığa park ettirdik. Daha sonra prosedüre göre ilk önce veya en son indirilmesi gerekiyordu. Kişi ortalarda ekonomide oturuyordu. Yolcuları indirdikten sonra en son aldık. Bu arada polis arkadaşlar diğer yolcuları otobüse almıştı. Uçakta gelirken fiziksel temasta bulunulmuş. Çıkan arbade  nedeniyle uçak KKTC'den de rötarlı kalktı. KKTC’den bir polis nezaretinde geldi. Uçaktan aldık. İndirilirken apronda çalışanlar direkt şahsa doğru saldırıya geçti. Polis arkadaşlar da koruma kalkanı yaptı. Şahısta herhangi bir darp yok. Hızlıca merdivenden indirip arabaya yönlendirilirken ayağı kaydı ve yere düştü. Merdivende kaldırıp arabaya getirdik.”
 
TGS görevlilerinden birisinin de,”Milli duygularımıza hakim olamadık. Bağırdık. Polis kalkanından dolayı da herhangi bir şey yapmadık” şeklinde ifade verdikleri belirtildi.