Mc Donald's Şişli Nişantaşı'ndaki şubesinin bir personeli, “müşterileri rahatsız ettiği” iddiasıyla Suriyeli bir çocuğun üzerine sıcak su attı. 

Boynunda yanık oluşan küçük çocuk tedavi edilirken, restoran çalışanı kadın ifade için polis merkezine götürüldü.

Restoran çalışanları, dükkana gelerek müşterileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle Suriyeli çocuklara gitmeleri yönünde uyarıda bulundu. İddiaya göre çocukların gitmemesi üzerine restoran çalışanı bir kadın, çocuklardan birinin üzerine bardakla sıcak su fırlattı. 

MÜŞTERİLER POLİSİ ARADI

Habertürk’ün haberine göre; restoran çalışanına tepki gösteren müşteriler polise haber verdi. Boynunda yanık oluşan 6 yaşındaki Suriyeli çocuk ve restoran çalışanı, polis tarafından Harbiye Polis Merkezine götürüldü.

Küçük çocuk polis merkezine getirilen ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

RESTORAN YETKİLİLERİ AÇIKLAMA YAPMADI

Tedavisinin ardından taburcu edilen küçük çocuk Şişli Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. Çocuğun ailesine olayla ilgili bilgi verildi. Olayın meydana geldiği restoranın yetkilileri ve diğer çalışanları tarafından, bilgi verilmezken polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

Burger King’in İstanbul Şirinevler’de bulunan şubesinde, müşteriden artan patatesleri alan Suriyeli bir çocuk da işletme müdürü tarafından feci şekilde dayak yemiş, kanlar içinde kalan çocuğa müşteriler yardım etmiş ve karnı aç çocuğa atılan dayak sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.