Organizasyon işi yapan kiracı Senem Onat pandemi nedeniyle işleri bozulunca kirasını ödeyemedi. Bunun üzerine ev sahibi M.Ç., Onat’ın evden çıkmasını istedi. Ancak, Onat kontratının Mart ayına kadar olduğunu savunarak evden çıkmayı reddetti.

1 Şubat tarihinde ise M.Ç akşam saatlerinde site içerisinde Onat’ın önünü kesti ve Onat’ı darp etti. Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne giden Onat tedavisinin ardından darp raporu alarak polise şikayette bulundu.

Şikâyette bulunduktan sonra evine gelen Onat, aracını park etti ve evine gittiği sırada, bu kez ev sahibi M.Ç. ve beraberindeki 6 kişi önünü kesti. Onat'ın darp raporu aldığı ve şikayetçi olduğu gerekçesiyle M.Ç. ve yanındakiler Onat'a hakarette bulunup tehdit etti. Ardından M.Ç. ve yanındakiler Onat'a, çocuklarının gözü önünde saldırarak darp etti. Grup, Onat'ı yerde sürükleyerek, baygınlık geçirene kadar darbetti. Olayın ardından Onat yine kendi imkanlarıyla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastaneden bir kez daha darp raporu alan Onat ikinci kez M.Ç. ve beraberinde gelen 6 kişiden şikayetçi olmak için polis merkezine gitti. soruşturma başlatan polis, saldırgan 7 kişiyi ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.