Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi’nin (PM) 2 Şubat Cumartesi günü yapılacak toplantısında Beyoğlu, Küçükçekmece, Maltepe, Silivri ve Şişli adaylarının açıklanması bekleniyor.

Artı Gerçek’ten Rıfat Doğan’ın haberine göre, aday tartışması süren Kadıköy için yeniden oylama yapılması yönünde bir görüş oluştuğu belirtildi.

KILIÇDAROĞLU İLE GÜRSEL TEKİN ŞİŞLİ’Yİ GÖRÜŞTÜ

Mustafa Sarıgül’ün CHP’den istifa etmesinin ardından Hayri İnönü’nün de aday gösterilmeyeceği parti kulislerinde konuşulurken, İnönü’nün de bu yönde bir beklentisinin olmadığı öğrenildi.

Sarıgül’ün karşısına güçlü bir adayla çıkılması fikri öne çıkarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gürsel Tekin ile yaklaşık 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu görüşmede Şişli’nin konuşulduğu belirtildi.

Şişli için öne çıkan isimlerden biri olan Tekin’in görüşmeden sonra aday yapılıp yapılmayacağının henüz belli olmadığı kaydedildi.

ŞİŞLİ’DE MURAT KARAYALÇIN SESLERİ

Öte yandan Tekin’in yanında konuşulan başka bir isim de eski İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın. Karayalçın’ın partide sevilen bir isim olduğu için adaylığının olumlu karşılanabileceği ve Şişli’de Karayalçın’a bir tepkinin oluşmasının düşük olması nedeniyle ivmenin eski İl Başkanı’ndan yana olduğu belirtildi.