Dünya Gündeminde Yeni Bir Yazılım: Araç Takip Sistemleri

                Birçok farklı özelliği içeriğinde ve yapı sisteminde bulunduran araç takip sistemleri uygun ödeme yöntemleri ile birlikte satışa çıkarılmaktadır. Önce Amerika'da sonra Avrupa'nın çeşitli ülkelerin denenen ve başarılı sonuçlar ile birlikte Türkiye'de de yoğun bir kullanım alanına sahip olan bu sistemler araç sahiplerini oldukça mutlu edecek iç dinamiklere de sahip.

 Bu Sistemler ile Yakıt Tasarrufu Sağlamak Mümkün

                Bu sistemlerin en büyük özelliklerinden ve avantajlarından biri yakıt tüketimini yüzde yirmi oranında azaltması olarak belirtiliyor. Araç seyir halindeyken hız ve manevra kontrolünün otomatik olarak ele alınmasını sağlayan mekanizması sayesinde araçların çok daha ekonomik bir şekilde kullanılmasını olanaklı hale getiriyor. Deneyenlerin ve kullananların son derece memnun olduğu araç takip sistemleri sırf bu özelliği sayesinde binlerce sürücünün alışveriş listelerinde yer almaktadır.

 Araç ve Yük Güvenliği Sağlıyor

                Birbirinden farklı özellikleri kolay bir kullanım pratiği ile sürücülere sunan bu sistemler aynı zamanda yük güvenliğini de sağlamaktadır. Bununla birlikte aracın çalınması durumunda gizli bir şekilde aracın sahiplerine konum bilgisi de veriyor. Uzaktan takip seçeneği mevcut. Dorse tipi araçlarda ise yük güvenliğini azami derecede sağlayan bu sistemler her yönden güvenli kullanımların garantisini veriyor.

Kaynak: http://www.triomobil.com/

 Araçlardan Yakıt Çalınmasını Engelleyen Özel Bir Sistem

                Günümüzde büyük bir problem teşkil eden araçlardan yakıt çalınması sorununa da kesin bir şekilde çözüm getirmektedir. Tamamen özel yazılımlar ile birlikte imal edilen bu sistemler aynı zamanda araçların periyodik olarak yaptırılması gereken servis ve onarım işlemlerini de sürücülere bildiriyor.

 Trafikte Güvenli Sürüşler İçin

                Üst düzey bir donanıma sahip olan takip sistemleri trafikte talep edilen güvenli sürüşlerin de garantisini vermektedir. Hız sınırı olan yollarda alarm mesajları gönderen bu sistem aynı zamanda hızlı dur kalk yapan araçların manevralarını da düzenlemektedir.

 Araç Takip Sistemlerinin Kullanımı

                Bu sistemlerin kullanımları son derece pratiktir. Aynı zamanda kullanım kılavuzu ile birlikte sipariş verilen adreslere gönderilmektedir. Sistemi aktif hale getirmek için bir kullanıcı adı ve şifre seçilmelidir. Güvenli kullanımlar için şifrelerin kimse ile paylaşılmaması önerilmektedir.