Göğüs hastalıkları tanı ve tedavi yöntemlerinde uzmanlaşmış olan Nalan Göloğlu solunum yolu rahatsızlıkları ve akciğer hastalıkları alanında modern tıp verilerini kullanarak başarılı sonuçlar elde etmektedir. Nalan Göloğlu Gazi Üniversitesi Fakültesinden mezun olmuş uzmanlık eğitimini Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalında tamamlamıştır. Meslek hayatına Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak devam etmektedir. Tıp alanında eğitimini göğüs hastalıkları üzerine tamamlayan Uzman Doktor Nalan Göloğlu göğüs hastalıklarının tüm alt dallarında uzmanlaşmıştır.

Göğüs kafesi içerisindeki tüm sistemi kapsayan göğüs hastalıkları akciğerle de bağlantılıdır. Solunum yollarından başlayarak akciğere uzanan solunum sistemi hastalıkları günümüzde oldukça yaygındır. Yaşam koşullarının tetiklediği hastalıklar olabileceği gibi genetik faktörlerden kaynaklanan göğüs hastalıkları da olabilmektedir. Göğüs hastalıklarının teşhis ve tedavisinde uzman doktorun yaklaşımı oldukça önemlidir. Erken teşhis akciğer hastalıklarında hayati önem taşımaktadır. Uzman Doktor Nalan Göloğlu solunum yolu ve akciğer hastalıklarının erken teşhisinde başarılı yöntemler kullanmaktadır. İleri tıp teknolojisi göğüs hastalıkları alanında yenilikçi yaklaşımlarla uygulamaktadır.

Uzman Doktor Nalan Göloğlu Göğüs Hastalıkları Teşhis Yöntemleri

Göğüs hastalıklarında hastalığı meydana getiren nedenler farklı olmaktadır. Nedenlerin keşfedilmesi erken teşhis ve tedaviyi doğrudan etkilemektedir. Doğru teşhis ve tedavi yöntemlerinin keşfedilmesinde uzman doktorun deneyimi ve başarısı etkili olmaktadır. Uzman Doktor Nalan Göloğlu şikayet ve belirtiler doğrultusunda doğru tanı tekniklerini uygularken ileri teknoloji teşhis tekniklerinden yararlanmaktadır. Solunum Fonksiyon Testleri solunun yolu sisteminde meydana gelen sorunların tanımlanmasında kullanılmaktadır. Tidal volüm, rezidüel volüm, IRV, ERV, IC, FRC, VC ve TLC gibi değerlerin incelendiği bu testlerle şikayetlerin nedenleri ortaya çıkarılmaktadır.

Akciğerde meydana gelen sorunların incelenmesini sağlayan Akciğer Grafisi birçok göğüs hastalığının nedenlerini belirlemekte etkili olmaktadır. Akciğer kanserinin erken teşhisinde etkili olan Bronkoskopi tanı ve tedavi sürecinde kullanılan bir diğer tanı yöntemidir. Toraks BT bilgisayarlı tomografi cihazlarıyla hastalıkların daha ileri boyutlarında gerekli incelemelerin yapılması sağlanmaktadır. Pozitron Emisyon Tomografisi ile akciğer kanserinin hangi evrede olduğu belirlenmektedir. Hastaya özel tanı yöntemlerini uygulayan Uzman Doktor Nalan Göloğlu erken teşhis ve tedavi konusunda başarılı sonuçların alınmasını sağlayacak yaklaşımlar sunmaktadır.

Uzman Doktor Nalan Göloğlu’nun Uzmanlık Alanı Olan Göğüs Hastalıkları

Göğüs hastalıkları oluşum nedenlerine ve oluşum yerine göre farklı sınıflandırılmaktadır. Göğüs hastalıkları uzmanlığı gerektiren oldukça fazla hastalık vardır. Bu hastalıklar göğüs kafesi içerisindeki farklı bölgelerde meydana gelebileceği gibi akciğerlerde de meydana gelebilir. Uzman Doktor Nalan Göloğlu; Astım, bronşit, koah, alerji, amfizem, pnömoni, tüberküloz, akciğer kanseri gibi farklı teşhis ve tedavi gerektiren hastalıklar ile ilgili yardım alabileceğiniz olanaklar sunmaktadır. Göğüs hastalıklarında hayat kalitesini etkileyen belli belirtiler ortaya çıkmaktadır. Öksürük, nefes darlığı, balgam, göğüs ağrısı gibi şikayetlerinizde Uzman Doktor Nalan Göloğlu teşhis ve tedavi olanaklarından yararlanabilirsiniz. Göğüs hastalıkları teşhis ve tedavi alanına giren; Akutrespiratuvar distressendrom, İdiyopatik pulmoner fibrozisi, Hipersensitivite pnömonisi, Pulmoner tromboemboli, Pulmoner hipertansiyon, Kor pulmonale, Aspergillozis gibi hastalıklarda modern yaklaşımlarla başarılı tedavi sonuçlarını Uzman Doktor Nalan Göloğlu sunmaktadır. Solunum yollarında meydana gelen rahatsızlıklar akciğer fonksiyonlarını bozabilmekte ve ciddi sorunlara yol açabilmektedir. Gelişmiş tıbbi teknolojinin olanaklarından yararlanılarak solunum yolu rahatsızlıkları ciddi akciğer sorunlarına neden olmadan önce tedavi edilebilmektedir. Solunum yollarının endoskopik incelenmesi erken teşhis konusunda etkili bir yöntemdir. Uzman Doktor Nalan Göloğlu göğüs hastalıklarında gelişmiş tedavi yöntemlerinden yararlanmanızı sağlamaktadır. Gece terlemesi, ateş, kronik öksürük, halsizlik, iştahsızlık, sırt ağrısı gibi şikayetleriniz göğüs hastalıkları sinyali veriyor olabilir. Bu tür şikayetleriniz için Uzman Doktor Nalan Göloğlu teşhis ve tedavi olanaklarına başvurabilirsiniz.