Sınırlar ne zaman sınır olur, hiç düşündünüz mü? Elbette cevabı basit biz onları kabul edene kadar.. Uçak kargo hizmetimizden yararlanarak tüm sınırları ortadan kaldırın. Zamandan ve mekandan bağımsız olarak göndermek istediğiniz tüm gönderileri, en hızlı şekilde farklı şehirdeki alıcılara iletin. Yurtiçi uçak kargo seçeneklerimiz şu şekildedir:

  • Kapıdan, havalimanına
  • Havalimanından, kapıya
  • Kapıdan, Kapıya
  • Havalimanından, Havalimanına

Kısaca siz nereden, nereye istiyorsanız, oradan oraya gönderim yapıyoruz. Üstelik havalimanı bulunan her ile gönderinizi yaklaşık olarak 6 saat içinde ulaştırıyoruz. Zarflar, evraklar, paketler, kargolarınız için günlerce beklemeye artık gerek yok. Tek ihtiyacınız olan 6 saatlik bir zaman dilimi. Zamana karşı yarıştığımız bu bilgi çağında sizler her zaman kazanan olacaksınız.

Türkiye'nin Her Bölgesine Uçak Kargo Hizmeti

Kuryemex olarak modern kargo çözümlerimizi siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarladık. Her şeye daha kolay bir şekilde ulaşabildiğimiz bu çağda standart kargo hizmetleri artık çağ dışı kalmış durumda. Yurt içi uçak kargo çözümlerimizden yararlanarak bireysel, kurumsal gönderilerinizi gün içinde farklı bir ile gönderme şansına sahip olursunuz.

Kargolarınız uçakla, gönderdiğiniz ile indikten sonra o bölgeden sorumlu olan deneyimli, motorlu kurye kadromuz dilediğiniz adreslere kargonuzu iletebilir ya da diğer gönderi seçeneklerimizden faydalanabilirsiniz. Her şey sizin tercihlerinize kalmış durumda. Siz isteyin, biz gerçek yapalım.

Acil Yurt içi Uçak Kargo

İhtiyaçlar hiç bir zaman tam olarak net değil. Çözümler ise her zaman belirlidir bu yüzden bizler 7 / 24 saat sizlere acil yurt içi uçak kargo hizmeti sunuyoruz. Haftanın her günü, her saati farklı bir şehre dilediğiniz gönderiyi ulaştırma şansına sahipsiniz.

Kuryemex tarafından sunulan yüksek kalite standartları ile tanışın. Zaman sizler için problem olmaktan çıksın. Her daim dilediğiniz ürün, paket, evrak, kargo, zarfı dilediğiniz şehre, dilediğiniz kişiye ulaştırın. Yurt içi uçak kargo hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi almak, fiyat avantajlarından yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Deneyimli teknik destek kadromuz sizlere uygun en iyi çözümü sunacaktır.