hakkında her şeyi bildiğinizi mi düşünüyorsunuz? Bilmediğiniz bir şey var; bu aracı kurum ikili opsiyonlar ticareti piyasasında pazar lideri konumuna gelerek yeni bir boyuta yükseldi. Kurum yeni internet sitesi, yeni işlem yazılımı ve piyasanın en cazip ticaret koşulları ile her zamankinden daha fazla müşteri ihtiyaçlarına odaklandı. Kurumun sunduğu yeni ürünler yatırımcılar açısından yeni fırsatlar anlamına geliyor!

Binomo ikili opsiyon işlemlerinizde güvenilir ortağınızdır.

Bu alanda ticarete başlayan yeni yatırımcıların kolayca ve sezgisel olarak kullanabilecekleri sistemle menkul varlıkların fiyatlarındaki değişiklikler üzerinden para kazanmanız mümkün. Binomo ile evinizde bilgisayarınızı veya herhangi bir yerde akıllı cep telefonunuzu kullanarak para kazanma imkânı sunar.

İkili opsiyon ticareti, başarılı olmak ve parasal bağımsızlığını kazanmak isteyenler için kârlı bir çözümdür. İkili opsiyonlar ticareti konusunda çok fazla deneyime sahip olmasanız bile evde veya işte, nerede olduğunuza bakılmaksızın, bilgisayarınızın karşısında oturup birkaç dakika içerisinde en kârlı işlemi yapabilirsiniz. Sistem ticari riski en aza indirgeyecek şekilde tasarlanmıştır ve dolayısıyla kaybetme olasılığı bulunan tutar, yapılacak işlem ile sınırlıdır.

Binomo’nun Türkiye’de yatırımcılara sundukları:

  • İşlem yapmaya başlamak için gereken minimum depozito 10 ABD dolarıdır;
  • İşlem başına yapılabilen minimum yatırım 1 ABD dolarıdır;
  • Farklı döviz kuru çiftleri ile işlem yapılabilir;
  • Gerçekleştirilecek ikili opsiyon işleminin kâr oranı %87’ye kadar çıkabilir;
  • Başarısız sonuçlanan işlemlerde yapılan yatırımın %30’luk kısmı geri alınabilir;
  • Kurum tarafından işlem bildirimleri yayınlanır (%70 kârlılık).

Hepsi bu kadar değil. Kurum tarafından işinizi daha kolay ve rahat hale getirecek en iyi eğitim kursları verilmektedir. İlk olarak bir deneme hesabı açın. Bu deneme hesabı gerçek işlemlere başlamadan önce kendinizi geliştirebileceğiniz ideal bir araç görevi görür. Deneme hesabınıza kurum tarafından 1.000 sanal ABD doları yatırılır. Bu sanal parayı kullanarak iyice tanıyabilir ve sistemin nasıl çalıştığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca hiçbir riske girmeden alım satım yapabilirsiniz. Profesyonel yatırımcılar tarafından hazırlanmış videoları izlemenizi öneririz. Menkul kıymet ticareti hakkındaki kitapları okumanız; nasıl başarılı bir yatırımcı olunacağına ait tavsiyeler içeren internet seminerlerini izlemeniz sizin çıkarınızadır.

Bu aracı kurum, en yüksek kalitede hizmet ve hızlı işlem sunan en son teknolojiyi ve metotları kullanır.

Kazandığınız parayı 24 saat gibi kısa sürede çekebilirsiniz. Yatırımcılar hesaplarına elektronik para, SMS bankacılığı veya çevrimiçi ödeme sistemlerini kullanarak para yatırabilirler.

Bütün bunlara resmi internet sitesini ziyaret ederek sahip olabilirsiniz.