Başarılı tüp bebek uzmanı Op. Dr. Barış Çoban tüp bebek tedavisindeki başarı oranıyla, son zamanlarda en fazla dikkat çeken Jinekolog oldu. İzmir tüp bebek merkezi açarak hastalarına daha kapsamlı hizmet veren Jinekolog Operatör Doktor Barış Çoban, bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu tüp bebek tedavilerinde büyük başarı oranı yakalayarak sağlık sektörünün dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başardı.

Her Yerden İzmir Tüp Bebek Merkezine Ziyaret Var

İzmir kürtaj ve İzmir kızlık zarı dikimi ve muayenesi gibi branşıyla da ilgili alanlarda büyük başarı gösteren uzmanın özel muayenehanesine, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden birçok insan tüp bebek, İzmir kızlık zarı dikimi ve kürtaj gibi konularda tedavi amacıyla geliyor. Alanında göstermiş olduğu başarının dikkat çekici düzeye ulaşması, Ünlü Op. Dr. Barış çobanın hasta sayısını da yine aynı oranda artırmış durumda.

Farklı birçok özel ve devlet hastanesinde görev aldıktan sonra İzmir Tüp bebek merkezi açarak, hastalarına daha iyi şartlarda kendi muayenesinde hizmet veriyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Çoban, bugüne kadar birçok başarılı tedaviye imza atarak Türkiye genelinde popülaritesi her geçen gün artan isimlerden birisi olmaya devam ediyor. Ayrıca kısmen de olsa yurtdışından gelen hastalara da hizmet vermesiyle, hocanın yakın zamanda başta Avrupa olmak üzere Türkiye dışarısında da isim sahibi olması bekleniyor.

İzmir Kürtaj Hizmeti

İstenmeyen gebeliklerin sonlandırılmasını isteyen ebeveynlere yasal ve steril koşullarda hizmet veren Op. Dr. Çoban, bugüne kadar yüzlerce istenmeyen gebeliğin yanı sıra ölü gebeliklerin alınmasında da hizmet vermiş bir isim. İzmir’de olduğu gibi Türkiye'nin farklı bölgelerinden de sağlık hizmeti almak için gelen insanlar, Doktor Barış Çoban’ın Türkiye genelinde isim yapmasını sağlamıştır.

İzmir Kızlık Zarı Dikimi

Kalıcı ve geçici kızlık zarı dikiminde de elde ettiği büyük başarılarla bilinen Barış Çoban, kendi kliniğinde hijyenik bir ortamda kızlık zarı dikimi için aktif olarak hizmet vermektedir. Hastanın talebi üzerine kızlık zarının dikim için uygun olup olmadığını muayene eden doktor, uygunluk durumunda kısa süren bir operasyonla hastanın talebini yerine getirmektedir.

Branşında yapılabilecek tedavilerde genel başarı oranının ortalamanın çok üstünde olması, Op. Dr. Barış Çoban’ın hasta sayısını her geçen gün artırmaya devam etmektedir.