Finansal piyasalara 2014 yılında merhaba diyerek sektöre farklı bir soluk katan Binomo ticaret platformu, kurulduğu ilk günden yaklaşık 10 ay sonra ticaret platformları arasındaki en güçlü 3 isimden birisi oldu. Her geçen gün kendisini geliştirmeyi başaran Binomo, tüm yatırımcılarına çeşitli avantajlar sunuyor.

Finansal piyasa kuruluşları içinde Düzenleyici Belgelendirme Sertifikasına sahip kuruluşlar arasında bulunan Binomo, bu özelliği de insanlar arasında popülerlik kazanmış durumda. Her seviyeden yatırımcıyı içine çeken Binomo, sahip olduğu 2016 IAIR ödülleri”nde “Yılın aracı kurumu”, “2015 Forex Fuarı Ödülleri”nde “Yeni başlayanlar için en iyi aracı kurum” ödülleriyle ününe ün katmış durumda.

Binomo Yatırımcıları İçin Hangi Avantajları Sağlıyor?

Binomo’nun her seviyeden yatırımcı ile çalışmak istediğini daha öncesinde belirtmiştik. Ünlü yatırım platformu da bunu gerçekleştirmek için kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunuyor. İşte o avantajlar,

  1. En az 10 Dolar ile yatırım yapmaya başlayarak, büyük sermaye birikimi zorunluğunu bir kenara bırakıp, cebinizdeki her parayı bir yatırım aracına Binomo ile dönüştürebilirsiniz. 
  2. Binomo’da yaptığınız her işlem için 1 Dolarlık bir ücret ödersiniz.
  3. Kullanıcılarına sunduğu ücretsiz eğitimler sayesinde, özellikle yeni başlayanları bilgilendiren Binomo, canlı destek uygulamasıyla da her soruna anında çözümü amaçlıyor.
  4. Yatırım yapmaya başlamadan önce tecrübe kazanmanızı sağlamanızı hedefleyen demo hesap uygulamasıyla da oldukça büyük bir tecrübe kazanabilirsiniz.
  5. Android ve iOS işletim sistemine sahip tüm mobil cihazlar üzerinden de rahatlıkla Binomo’ya giriş yapabilirsiniz.
  6. Binomo, yatırım faaliyetlerinizde işinizi kolaylaştırmayı hedefleyen 20’den fazla yardımcıya panel üzerinden rahatlıkla erişebilirsiniz.
  7. 50-80 Bin Dolar ile düzenlenen turnuvalar ve dönem dönem verilen bonuslar da Binomo’nun sağladığı avantajlar arasında.

Binomo’nun Yatırımcıları için Herhangi Dezavantajı Var Mı?

Binomo’nun sunduğu, avantajların yanı sıra bazı dezavantajlara da sahip. Gelin o dezavantajlara hep birlikte göz atalım.

  1. Binomo dışında kalan ticaret platformları müşterilerine birkaç farklı işlem türünü aynı anda sunabiliyor iken Binomo CFD ve klasik sözleşmeli işlem türleri ile sınırlı bir çerçevede kalıyor.
  2. 1 Saat ile sınırlı işlem süresi de Binomo’nun uzun vadeli yatırım yapmak isteyen müşterileri için bir dezavantajı sağlıyor.

Binomo’da İşlem Yapma Koşulları Neler?

Minimum İşlem Tutarı:  Para yatırma ve çekme işlemlerinde minimum işlem ücreti 10 Dolar olarak belirlenmştir.

Ödeme Yöntemleri: Kredi ve banka kartı, online ödeme yöntemleri, bankalar ve cryptocurrency yöntemleriyle de rahatlıkla ödeme yapılabilir.

Sözleşme Çeşitleri: 1 saat vade ile yönetilebilen sınırlı sözleşmeler, 5 dakikalık vade ile yapılan turbo sözleşmeler ve buna ek olarak CFD sözleşmeleri. Son olarak ise klasik sözleşmelerde kar oranı % 89 seviyesine kadar ulaşabiliyor.

Toplam varlık sayısı 50'dir. Bunlara ek olarak Binomo, döviz çiftlerinde ve hisse senetleri konusunda geniş seçim imkanı tanıyor. Ayrıca endeksler, emtialar ve kripto para birimleri oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor.Gündüz ve gece işlem yapmak isteyenler için oldukça kullanışlı bir platform olan Binomo, fiyat değişkenliği konusunda yakaladığı ve rakiplerini geride bıraktığı istikrarla da yatırımcıların tercihi haline geliyor.