Şok market sizlere market ihtiyaçları konusunda en iyi hizmeti veren bir markettir. şok markette ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Eğitim alanında ihtiyacınız araç ve gereçler, yeme-içme, sebze-meyve, elektronik cihazlar, ev aletleri, temizlik malzemeleri, sağlık ihtiyaçları gibi bir çok konuda sizlere en iyi hizmeti vermektedir. Şok market "Fabrikadan Halka" sloganı ile sizlere hizmet vermektedir.

Yani slogan da anlaşılacağı gibi ürünler fabrikada hazırlandığı gibi direk şok market raflarına gelmektedir. Ürünlerin kaliteli ve ucuz olmasının nedeni de budur. Eviniz için, kendiniz için yada her hangi bir şey için ihtiyacınız olan her türlü ürün, araç ve gereçleri şok markette bulabilirsiniz. Şok market indirimli veya kampanyalı ürünlerini her hafta çarşamba günü bir katalogda sizlere sunmaktadır.

Şok marketin sizlere sunduğu şok aktüel ürünler katalogunu şok marketin şubelerinden alarak bu ürünlere göz atabilirsiniz. Üstelik ürünün hakkında ki detaylı bilgiler, kampanyalı veya indirimli fiyatı da hemen yanında yer almaktadır. İhtiyacınız ürünü bu katalogda detaylı bir şekilde inceleyerek satın alabilirsiniz.

Eğer şubelerde verilen bu katalogları almak için yeterli vaktiniz yok ise şok da bu hafta neler var internet sayfasından da bakabilirsiniz. Yani illa şubeye gitmenize gerek yok. Şok marketin web sitesini ziyaret ederek bu şok da bu hafta ki aktüel ürünler kataloguna hatta bunun yanı sıra geçmiş haftalarda ki kataloglara da göz atabilirsiniz.