SMOKvaping topluluğunu inanılmaz derecede yenilikçi, olağanüstü güçlü ve dikkat çekici şekilde iyi performans gösteren ürünleri ile şaşırtmaktan asla vazgeçmiyor. Rekabet seviyesindeki tanklardan son teknoloji MOD'lara kadar, SMOK adını yasaklayan her cihaz kesinlikle ilericidir ve eşsiz bir vaping deneyimi sunar. Geniş popüler ve yaygın ürün yelpazesi arasında, TFV tankları ve onları içeren kitler en yaygın ve en çok tercih edilenler olmuştur. Kısa bir süre önce, bu efsanevi koleksiyondaki en son sürümün (inkar edilemez şekilde dizinin en titiz ve sağlamı olan TFV12 Prince Tank) piyasaya sürüldüğünü duyurdular. Smok Mag Kit Elektronik Sigara - Bu muhteşem tankı içeren ilk seti şimdi tanıttı. Bu muhteşem kurulum, büyük buhar bulutları, yoğun tat, sağlayan sansasyonel bir şey değildir

Smok Mag MOD:

Güç, beyin ve Smok Mag Set'in ardındaki güç inanılmaz Mag MOD. Bu kaslı ve zengin özellikli cihaz her açıdan gerçekten eşsiz. Ustalıkla tasarlanmış ve ustalıkla tasarlanmış olan bu şaheser, toplu olarak gerçekten keyifli ve kullanışlı bir vaping deneyimi yaşatmaya yardımcı olan bir dizi muhteşem özellik ile entegre edilmiştir. Mag'i ilk elinizde tuttuğunuz andan itibaren, cihazın ne kadar sağlam ve sağlam olduğunu hemen anlayacaksınız.

SMOK TFV12 Prince Tankı:

SMOK'un yetenekli tasarımcı ekibi, Smok TFV12 Prince Tank'ı yaratırken inanılmaz bir iş çıkardı . Temiz ve net çizgileri, Mag Kit'in Smok'un zerafetini kusursuz bir şekilde tamamlayan zarif ancak gelişmiş bir görünüm sağlar. Prince Tank'ın şık görsel çekiciliğine katkıda bulunmak, cihazın üstünü zevkli bir şekilde zenginleştiren rafine Cobra Resin Wide Bore damla ucudır. Mag MOD'un renk kombinasyonuna kusursuz bir şekilde uyması için yapılandırılmış olan Cobra damlama uçları göz kamaştırıcı bir şey değil. Göze çarpan ihtişamına ek olarak, damlatma uçları aynı zamanda yüksek ısıya dayanacak şekilde formüle edilir, böylece dokunma her zaman serin kalır. Bu, buharlaştırıcınızın, watt veya sıcaklık ayarından bağımsız olarak kullanımı rahat olmasını sağlar.

Elbette, güzellik, TFV12 Prince gibi yüksek performanslı bir tank oluştururken denklemin yalnızca bir parçası. Malzemelerin kalitesi ve ayrıca uzman işleme de aynı derecede önemlidir. Bu nedenle SMOK, tankı inşa etmek için kullanılan materyali çok dikkatli bir şekilde seçti. Gövde, temel ve iç bileşenlerin tümü% 100 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu metal, piyasadaki en sağlam vape tanklarından biri olan sansasyonel olarak dayanıklı, sağlam ve pasa ve korozyona dayanıklı hale getiren özel bir çelik, nikel, magnezyum ve krom karışımıdır.

SMOK Mag Kiti İçeriği:

1 x SMOK Mag MOD

1 x SMOK TFV12 Prince Tankı

1 x SMOK V12 Prince Q4 Çekirdek Atomizer Coil (0.4 Ohm) - (Önceden Kurulmuş)

1 x SMOK V12 Prince T10 Atomizer Coil (0.12 Ohm)

1 x USB Şarj Kablosu

1 x Yedek Pyrex Cam Tüp

1 x Çanta Yedek Parça

1 x Kullanım Kılavuzu

Elektronik sigara zararlı mı?