Phuket'te bir balayı, romantik bir yer için mükemmel bir seçimdir. Ada samimiyetle yaşamakta ve nefes almakta ve büyük tepeler ve gün batımı manzaralarına sahip ödüllü batı sahil restoranları da dahil olmak üzere çiftler için ideal olan birçok nooks ve crannie'ye sahiptir. Phuket' ten romantik gezintiler, sevgililerle başka büyük favori. Romantik restoranlar, Phuket turu en iyi yaptığı şeydir: 50km uzunluğundaki sarp ve kumlu sahil şeridi, birçok pitoresk koylar ve koylarla ve aynı zamanda mükemmel günbatımı kokteylleri için ideal olan yüce bakış açıları ile ideal bir yerdir. Sahne, Mom Tri gibi rüya gibi yerlerde romantik bir ortam için tasarlanmıştır. Kata Noi'deki mutfak - hem sahildeki uçurumlarda hem de sansasyonel gün batımı manzarasıyla hizmet vermektedir.

En popüler 3 Romantik Tur

1-Hong by Starlight

Phang Nga'da kano yapmak ve her iki dünyanın en iyisini elde etmek için mükemmel bir fırsat - gündüz ve gece. Öğle yemeğinden sonra, sadece gelgit doğru olduğunda kano ile girilebilen körfezin kireçtaşı mağaralarını ('hongs'in Thai') keşfedin. Daha sonra gün batımında, Tay tarzı bir deniz ürünü akşam yemeğinin eşliğinde manzaranın tadını çıkarın. Bir kez karanlığa düştüğünde, Starlight turu ile çok özel ödüllü Hong başlıyor. Hiçbir meşaleler lütfen - üç doğal ışık kaynağı ve bir özel duygu ömür boyu unutulmaz bir anı yaratır. Geç dönmek için bekliyoruz - herkes her zaman başka bir 'Hong' yapmak ister. Bu özel tur, dünyanın bu bölgesinde mağara keşfinin öncülerinden biri tarafından yaratıldı ve unutulmaz ve eğitici bir deneyim.

Bu turun özeti:

  • Deniz kanosu ile güzel Ao Phang Nga Milli Parkı'nı keşfedin
  • Son derece deneyimli İngilizce konuşan rehber
  • Tay öğle yemeği dahil
  • Phuket otelinizden gidiş dönüş transfer
  • Tam günlük tur

2- Racha Islands

Phuket'in 12 km güneyinde bulunan Racha adaları (ya da Raya Adaları), mükemmel dalış ve şnorkelle dalma günübirlik destinasyonlar olarak bilinir. Ancak Racha Yai, son yıllarda hızla yayılan bir dizi bungalov ve tatil tesisi ile bir süre daha kalacak bir yere hızla gelişiyor. Racha Yai kendisini muhteşem bir şekilde ortaya koyuyor; pek çok kişi, Ao Tawan Tok veya Ao Bungalow adı verilen uzun, U şeklinde ana körfezin derinliklerine sıkışmış bir ince beyaz kum şeridi üzerine iniyor. Buradaki su, şnorkelle dalış için açık ve mükemmeldir, ancak defne öğleden sonraları ziyaret eden teknelerle meşgul olur. Racha Yai, görkemli bir çevre yolu olan Racha'ya ev sahipliği yapmaktadır. Diğer büyük koy Ao Siam, yalnızlıkta yalnız gezintilerin mümkün olduğu güzel bir yerdir. Racha Noi ıssız ve hizmet veya konaklama yok, ancak bölgede bazı büyük dalış var.

3- Similan Islands

Similan Adaları, Phuket'in hareketli kalabalığının 84 km kuzeybatısında yer almaktadır. Koh Similan, Andaman Denizi'ndeki en tanınmış ada gruplarından biridir ve büyük ölçüde onu çevreleyen berrak mavi suların altında bekleyen harikasından dolayıdır. Genel olarak dünyanın en ilginç 10 dalış bölgesi arasında sayılan bu küçük takımadalar, yatlar ve tur tekneleri için de gözde bir yer haline gelmiştir. "Similan" Malay sembilanından türetilir ve "dokuz" anlamına gelir. Similan Adalarından her birinin bir ismi ve bir ismi vardır. Bunlar kuzeyden güneye doğru koşuyor: Koh Ba Ngu (No. 9), Similan (No. 8), Payu (No. 7), Miang (No. 4, No. 5 ve bazı görüşlerde, No. 6) ), Payan (No. 3), Payang (No. 2) ve Hu Yong (No. 1). Hin Pousar veya "Elephant Head Rock", bazıları tarafından 6 No'lu olarak tanımlanmıştır. Ba Ngu'in 17 deniz mili kuzeyinde yer alan Koh Bon, Similan Ulusal Parkı'nın bir parçasıdır ve 10 numaralı fahri statüye sahip olabilir.

En Popüler 3 Romantik Restoran

1- La Gritta

La Gritta, şüphesiz Phuket'teki en romantik restoranlardan biridir. Patong Körfezi'nin güney ucundaki Amari Phuket'te yer almaktadır. La Gritta Italian Restaurant, sırasıyla iki kapalı alan boyunca mükemmel bir çağdaş tasarıma sahiptir: hem kapalı (klimalı) hem de açık yemek alanları içeren restoran La Gritta; ve La Gritta Terrace ikinci katta kısmen açık havada rahat ve modern bir salon. İki alan Patong Körfezi'nin muhteşem manzarasına sahiptir ve yıldızların altında bir gurme akşam yemeği için kıyıdaki dalgaların sesi ve atmosferi serinleten ve en iyi tropikal akşam yemeğini sunan serin deniz meltemi ile eşsiz bir mekan sunmaktadır.

2- Mom Tri's Boathouse

Boathouse Phuket, Tayland'ın en ünlü restoranlarından ve şarap mahzenlerinden biri ile zevkli bir şekilde döşenmiş bir sahil butik oteldir. Kata Plajı'nda bulunan bu 5 yıldızlı restoran, en üst düzey hizmetle görkemli ortamlarda gurme Fransız ve Asya mutfağı servis etmektedir. Kayıkhane yenilenmiş ve tamamen yeni bir görünüm kazandırılmıştır. Yine de deniz temasını koruyarak ödüllü restoranın renk şeması, ağırlıklı olarak beyazdır.

3-Mom Tri's Royal Kitchen

Her seferinde bir arada mükemmel bir yemek deneyimi yolunuzu kesiyor ve yapmanız gereken tek şey akışla devam etmek ve bunun olmasına izin vermek. Yer ve dekor kesinlikle önemlidir, ancak iyi gıda olmayan bu iki temel faktör sadece işe yaramıyor. Bu nedenle Kata Noi Beach'teki Villa Royale'deki Mom Tri's Kitchen Royale böylesine akıllıca bir eylemdir: üç faktörü mükemmel bir şekilde dengeler ve akşam yemeğini sadece tanrıça bir ortamda harika bir mutfağın tadını çıkarmaya davet eder. Villa Royale, Phuket'in batı kıyısındaki Kata Yai ve Kata Noi plajlarını birbirinden ayıran burun arazisi üzerinde yer almaktadır. Kata, Patong'un sekiz kilometre güneyindedir. Tatil kasabasının güneyine doğru ilerleyin ve tepeden geçen yolu Kata Noi'ye doğru takip edin. Sağdaki Villa Royale, güzel bahçelerinde geniş bir park alanına sahiptir.

En popüler 3 Romantik Otel ve Spa

1- SALA Phuket Resort

Sala, 5 tedavi odasına sahiptir. Plajda ve spa alanında masaj hizmeti mevcuttur. Ayrıca misafirler için İsveç masajı, Tayland masajı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spada misafirlerimize aromaterapi ve deniz suyu tedavisi dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna, spa küveti ve buhar banyosu mevcuttur. Spa her gün açıktır.

Politikalar

Misafirlerin transfer işlemleri için varıştan 24 saat önce oteli rezervasyon onayındaki numaradan araması gereklidir. Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak oteli arayabilir ve rezervasyon yaptırılabilir.

2-The Shore at Katathani

Bu villada misafirlere Serenity Spa ayrıcalığı sunulmaktadır. Msiafirlere yüz bakımı, vücut sargısı, vücut ovma (body scrub) seansı ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna ve spa küveti mevcuttur.

Politikalar

Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir. Bu otelde asansör yoktur. Misafirlerin transfer istekleri için rezervasyon onayındaki numarayı arayarak otelle irtibat kurması gereklidir. Misafirlerin masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak oteli arayabilir ve rezervasyon yaptırılabilir. Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki isimle aynı olmalıdır.

Trisara , çiftlere özel odalar da dâhil olmak üzere 6 uygulama odası sunar. Msiafirlere yüz bakımı, vücut sargısı, vücut ovma (body scrub) seansı ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna ve spa küveti mevcuttur.

Politikalar

Yer olması koşuluyla, bağlantılı/yan yana odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak oteli doğrudan arayabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir. Bu otelde asansör yoktur. Kültürel normlar ve misafir politikaları ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. Burada gösterilen politikalar otel tarafından verilmiştir. Phuket turları için isafirlerin transfer istekleri için rezervasyon onayındaki numarayı arayarak otelle irtibat kurması gereklidir.