Elektronik sigara kullanımında ilk önce bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Ürünü kullanmadan önce mutlaka internet sayfamızda bulunan kılavuzu dikkatli bir şekilde okumanızı öneriyoruz.  Bir kartuş ile yaklaşık 2 paket sigaraya eş değerdir. 250-300 arası nefes çekilebilir. Elektronik sigara ile sizde sağlığınıza kavuşmak istiyorsanız sayfamızı detaylı bir şekilde inceleyiniz.

Zararlı Mı?

Yapılan araştırmalara göre normal sigara bulunan kanserojen maddeler e-sigara içerisinde bulunmamaktadır. Tütün firmaları satışlarının azalmasından dolayı yalan yanlış haberler yapmaktadır. E-sigaranın bilinen hiçbir zararı bulunmamaktadır. Sadece şarj ederken, bazı ürünler patlayabiliyor. Bunun önüne geçmek için dikkatli olmanız gerekiyor.

E-Sigaranın Temizliğini Nasıl Yaparım?

Öncelikle e-sigara temizliğinde için kesinlikle su kullanmayın. Sigaranızın içinde bulunan likit kalıntılarını kuru veya alkole batırılmış pamuklu bir çubukla rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Kartuş ve atomizer parçalarını ılık su ile haftada bir olmak şartıyla temizleyebilirsiniz.  Parçaların iyice kuruduğundan emin olduktan sonra normal şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Buhardan hiçbir tat alamamaya başladıysanız e-sigaranızın ömrü yavaş yavaş dolmak üzeredir ya da parçalar iyice kurumamış olabilir. Bunu en iyi şekilde anlamak için likit doldurmadan önce 5-6 kez boş bir şekilde çalıştırmanızı öneriyoruz.

Sigaramın Pil Ömrü Ne Kadardır?

Öncelikle sigaranızı şarj ederken, birden fazla pile sahip bir cihazınız varsa, pilleri kesinlikle sigaranızın içinde şarj etmemeniz gerekmektedir.  Pillerinizi ilk defa şarj ediyorsanız, maksimum 8 saat şarj etmeniz gerekmektedir. Adaptörünüz üzerinde kırmızı ışık yanıyorsa, sigaranızın şarjı bitmiş demektir. Şarja taktıktan sonra kırmızı ışık yeşile döndüğünde sigaranızı tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Pil ömrünüzün uzun olması için 8 saatten fazla şarjda bırakmayınız. Düşürüp, kırmadığınız takdirde pil ömrünüzün daha uzun olacağını sizde fark edebilirsiniz.

Elektronik Sigara Vip | En iyi E Sigara sitesi

Nereden Bulabilirim?

Yetkili satış personellerimizin yardımıyla en kısa sürede sizde elektronik sigara modelleri arasından herhangi birine sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey http://www.elektroniksigaravip.org/ internet sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan bize ulaşmanız. Siparişleriniz stok durumuna göre yaklaşık 3 iş günü içerisinde size ulaşacaktır. Ayrıca sayfamızdan yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz. Aldığınız ürünlerde yedek parça garantisi veriyoruz. Ürünlerimiz firmamızın garanti kapsamındadır.