Hediye alacağınız kişi biricik aşkınız, sevgiliniz olduğu zaman onun kadar özel bir hediye vermek istersiniz. Sevginizi göstermenin pek çok alternatifi olsa da sevgiliye hediye vermek daha özel bir duygu ve onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermenin en güzel yollarından birisi olma özelliğini taşıyor. Özgün tasarımlı çiçekler ve eşyalarla aşkınızı sevgilinizin kalbine dokunarak bir kez daha ifade edebilirsiniz.

  1. Polaraid Fotoğraf Makinesi

Polaraid fotoğraf makinesi, sevgiliniz ile yaşadığınız en özel anların unutulmaz kılmak için verilebilecek en güzel hediyelerden. Özellikle yarattığı nostaljik hava ile daha samimi ve içten olan polaraid fotoğraf makineleriyle çektiğiniz fotoğraflar ile de ayrı bir pano veya albüm oluşturarak sevgilinizi mutlu etme fırsatına sahipsiniz.

  1. Takvim

Birlikte çekildiğiniz onlarca güzel fotoğraf ile oluşturacağınız bir takvim sevginizi her gün göstermenize ve sevgilinize ne kadar çok değer verdiğiniz kanıtlamanın bir başka yolu olarak görülüyor. Özellikle takvim içerisinde tanıştığınız ilk günü ya da ilk buluşmanızın olduğu gün gibi tarihleri işaretleyerek o alanları beraber olduğunuz fotoğraflar ile süsleyerek yıllar boyu unutulmayacak bir hediye verebilirsiniz.

  1. Kol Saati

Kadın, erkek hemen hemen herkesin kullandığı vazgeçilmez aksesuarlardan biri diğeri kol saati. Sevgilinize hediye edeceğiniz bir kol saati ise onu sadece aksesuar olmaktan çıkarak daha da özel anlamlar ifade edebilir. Kol saati hediye ederek, gün içerisinde hem her zaman sizi hatırlamasını sağlayabilir hem de birlikte geçirilen vaktinizin ne kadar değerli olduğunu gösterebilirsiniz.

  1. Dilek balonu

Eğer çok pahalıya kaçmadan hoş ve romantik bir hediye arıyorsanız en iyi tercihlerden birisi olarak kesinlikle dilek balonu karşımıza çıkıyor. Dilek balonu, aşkınızı bir kez daha itiraf edip ve sevgilinizin hatıralarında unutulmaz bir iz bırakmasına yardımcı olabilir. Özellikle sahilde veya parkta içinde güzel dilekleriniz yazıp gökyüzünün engin maviliğine bırakacağınız bir dilek balonu ile sevgilinize unutamayacağı bir hediye verebilirsiniz.

  1. Çiçek

Gelelim vazgeçilmesi en güç hediyelerden birisi olan çiçeklere. Her ne kadar sevgiliye çiçek vermek klasik bir yol gibi görünsen de onu etkilemenin ve unutamayacağı bir hediye vermenin en güzel yollarından birisi olduğu kabul gören bir gerçeklik. Sevgilinizin sevdiği çiçeklerle yapılacak bir aranjman ve onu destekleyen özgün tasarımlı bir vazo ile sevdiğiniz kişiyi hem kendinize tekrar aşık edebilir hem de aşkınızı en iyi şekilde ifade edebilirsiniz.  Özgün tasarımlı vazoları ile aynı gün teslimat seçeneğiyle Türkiyenin yeni çiçek sitesi Osevio sevgilinizi mutlu edebilmenize yardım etmek için sizleri bekliyor.