Namaz farz olan ibadetlerin başında gelir. Yüce Allah namazı kullarına farz kılmakla beraber aynı zamanda zorlamayacak ibadetlerle de zorunlu tutmuştur. Bu ibadeti yerine getirmek kadar aynı zamanda kurallarına göre yapmakta önem taşır. Abdest alırken nasıl kurallarına dikkat ediliyorsa namazda kurallarına göre yerine getirilmelidir. Bu kuralların başında ise namazı temiz ve bir seccade üzerinde kılmak gelir. Seccade çeşitleri zamanla değişmekle beraber son yıllarda sesli seccade ismiyle yaygınlık gösteriyorlar. Neredeyse tüm iletişim araçlarında sesli seccadenin ismini duymak mümkün. Gerek işlevleri gerekse pratikliği açısından artık namaz öğrenmek oldukça kolay.

Size kuralarına göre yol göstererek namaz kılmanıza yardım eden sesli seccade pratik kullanımıyla artık kolayca namaz kılabileceksiniz. Zaman zaman akıllı seccade veya pusulalı seccade isimleriyle de bilinen sesli seccadeler kolayca kıbleyi bulmanıza yardım ederek kolaca ibadetinizi yerine getirmeyi sağlıyor. Sesli seccadeler çeşitli modellerle değişiklik göstermekle beraber kullanımı oldukça kolay.

Namaz ve Dua Merkezinde Sesli Seccade


Özellikle namazı bilmeyen ve öğrenmek isteyenlerin tercih ettiği sesli seccade çocuklardan tutunda yaşlılara kadar herkesin ibadetine yardım ediyor. Başta kıbleyi bulmaya yardım eden sesli seccadeler yolculukta, seyahatte, misafirlikte, piknikte ve gezide kısaca her yerde büyük yardımcınız olacak. Hiçbir çaba gerektirmeyen sesli seccade paralel bir şekilde düz tuttuğunuzda direk kıbleyi bulacaktır.

 sesli seccade

Hiç namaz bilmeyen ve öğrenmek isteyenlere rehber olan sesli seccade adından da anlaşılacağı üzere seccadeye yerleştirilmiş ses sayesinde komut verir. Namaz duaları hocaların makamı sayesinde namaz kılınmasına yardım eder. Böylece kimseye sormadan rahatlıkla sesli seccade sayesinde namaz ibadetinizi gerçekleştirmiş olacaksınız. Sizde namaz öğrenmek ve bu hayırlı ibadetinizi yerine getirmek istiyorsanız namaz öğreten sesli seccadeleri uygun fiyatlarla Bilenler sayesinde satın alabilirsiniz. Ayrıca tüm ürünleri http://www.bilenler.com.tr/sesli-seccade-modelleri-ve-fiyatlari sitesinden de sipariş verebilirsiniz.