Seo alanındaki sağladığı girişimler ile adından sıkça söz ettiren seo hocası yayınladığı infografik ile de bir kez daha diğer seo firmaları ile açık ara farkları olduğunu gösterdi. İnfografik üzerinde ilk olarak Türkiye’nin en çok seo sektörü ile alakalı makale paylaşımını elinde bulunduran seo hocası en kısa sürede ilk sıraya çıkma başarısını da gerçekleştirmiş.

EN GÜÇLÜ BAŞARILARI!

Yayın hayatına başlamasının ardından 6 ay gibi bir süre zarfı içerisinde 1. Sıraya çıkan seo hocası 7 yıldır da ilk sayfada kalarak istikrarlı çalışmalarını korumayı başarmış. Çıkardığı iki farklı seo kitabı ile yoğun satış rakamlarına ulaşan WEBTURES iki kitap üzerinden toplamda 12.000 adetlik sipariş sayısına ulaşmayı başardılar.

Seo kelimesi üzerinden türetilen 400+ kelimede de ilk sıra başarısını gösteren seo hocası sektörün tüm aramalarında şu anda otoriter konumda bulunuyor.

14 KİŞİLİK DEV EKİP!

Seo hocası proje süreçlerinde her site için 14 kişilik performanstan yararlanarak maksimum geri dönüş sağlanması amacı ile çalıştıklarını ve gün geçtikçe ekibin daha güçlü hale gelerek büyüdüğünü belirtti. Aynı zamanda Türkiye’de faaliyet gösteren sitelere en fazla seo hizmeti veren firma gene kendileri oldu.

MAKSİMUM KURUMSALLIK

444 4 915 çağrı merkezi hattına sahip tek seo firması olmasının yanı sıra İSO 9001 belgesi sayesinde kaliteli çalışmalarını da güçlendiren ilk Seo firması olarak adını zirveden indirmiyor.