Polis memuru yetiştirmek üzere hizmet veren POMEM, eğitim sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan kişilere eğitim sertifikası vermektedir. POMEM öğrencilerinin polis memuru olarak atanmaları için öğrenim süreci başarılı bir şekilde tamamlanmalıdır. Özellikle polis memuru olmak isteyenler, pomem nedir diye merak etmektedir. POMEM'i tamamlayanlar, eğitim sonu sınava girmekte ve o sınavdan da başarılı olmak zorundadır.

http://e-pomemkursu.com/wp-content/uploads/2019/08/pomem-kurs-1.png

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes, pomem hazırlık kursu ile POMEM'i kazanabilmektedir. Kadınlarda en az 1,62 cm boy aranırken, erkeklerde en az 1,67 cm olmak gerekmektedir. Silah taşımak için herhangi bir hukuki engel olmaması da aranan diğer kriterlerden biridir. İstediği zaman kursa katılım gösteren kişiler, POMEM için sıkı bir şekilde hazırlanmaktadır.

POMEM Parkur Hazırlık Kursu

Uzman antrenörler ile pomem parkur hazırlığı yapanlar, POMEM için sıkı bir şekilde çalışmaktadır. Parkurda antreman yapma şansı elde edenler, POMEM için sıkı bir şekilde çalışmaktadır. Parkurda antreman yapma şansı elde edenler, POMEM'de parkur gördüklerinde acemilikleri üzerinden atmaktadır. Polis ihtiyacı her sene artmakta ve POMEM için birçok kişi hazırlanmaktadır. Rakiplerinin fazla olduğunu bilenler, başarıya ulaşmak için POMEM hazırlık kursuna kayıt olmaktadır.

KPSS sınavına girerek yeterli puanı alanlar, POMEM için bir şans elde etmiş olmakta ve kurs ile şanslarını daha fazla artırmaktadır. Koşu, sıçrama, mekik, şınav ve düz takla gibi fiziki yeterlilik sınav aşamaları için gerekli eğitimi POMEM hazırlık kursunda görenler, mülakat aşamalarını en iyi şekilde geçmektedir. Mülakat için ne kadar hazır olunursa, o kadar başarılı olunmaktadır.

http://e-pomemkursu.com/