Şık ve modern bir şekilde dekore edilen odaları, tarihi ve turistik noktalara yakın konumu, son teknolojiyle donatılan toplantı odaları ve Malatya’ya özgü lezzetler... Mövenpick Malatya, kaliteli hizmetleri ile her türlü ihtiyacınızı düşünüyor. Lüksün ve konforun keyfini çıkarırken kendinizi evinizde hissedeceksiniz!

Malatya’nın Kalbinde Konaklama İmkanı

Malatya’nın en merkezi noktalarından biri olan İnönü Caddesi’nde bulunan Mövenpick Malatya, şehrin önemli ve popüler bölgelerine yakında bulunuyor. Malatya Havalimanı’na 25 km, Malatya Otobüs Terminali’ne 4 km ve Malatya Tren Garı’na ise yalnızca 2 km uzaklıkta bulunan Mövenpick Malatya’ya hava yolu, kara yolu ya da demir yolu ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Evinizin Konforuna Sahip Güvenli Odalar

Şık tasarımlı 202 farklı genişlikte odaya sahip olan Mövenpick Malatya, rahatınız için her ayrıntıyı düşünüyor. Her odada bulunan ortopedik yataklar sayesinde evinizin konforunu yaşayabilirsiniz. Yüksek hızlı internet bağlantısı ve MP3 bağlanabilir radyolu çalar saat de misafirlerin her odada yararlanabileceği hizmetler arasında.

Modern ve şık bir şekilde tasarlanan aydınlık odalar en iyi konaklama deneyimini yaşamanızı sağlıyor. Odalarda bulunan tüm detaylar sizin çok daha rahat bir seyahat dönemi geçirmeniz amacıyla tasarlanıyor. Mövenpick Malatya’da şehrin muhteşem manzarası eşliğinde güne başlayabilirsiniz.

Nefes Kesen Manzaralar Eşliğinde Yerel Lezzetleri Deneyin

Meliddu Restoran’da Türk ve dünya mutfağından oluşan seçkin menümüzü deneyebilir, farklı damak zevklerine uygun gurme lezzetler eşliğinde huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz.

Lobi katında yer alan The Lounge’ta ise size özel olarak hazırlanan atıştırmalıklarla günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz.

Her Türlü Etkinliğiniz İçin Tam Donanımlı Toplantı Salonları

Malatya, yalnızca tatillerin değil iş seyahatlerinin de uğrak noktalarından biri. Mövenpick Malatya; toplantı, seminer, konferans ve çeşitli etkinlikleriniz için teknolojik donanıma sahip olan 9 toplantı salonu, 900 kişi kapasiteli Hitit Balo Salonu ve 24 açık Business Center’ı hizmetinize sunuyor. Her toplantı salonunda bulunan yüksek hızlı Wi-Fi bağlantısı ve profesyonel personel verimli toplantılar gerçekleştirmenizi sağlıyor.

İhtiyaç Duyduğunuz Tüm Hizmetler

Malatya’nın eşsiz silüetini yansıtan şık ve konforlu Mövenpick Malatya, siz seyahatinizin keyfini çıkarırken ihtiyaç duyduğunuz her hizmeti sağlıyor. Mövenpick Malatya’da, misafirlerin ihtiyaçları doğrultusunda çamaşır ve kuru temizleme hizmetleri ile vale ve otopark hizmetleri veriliyor. Aynı zamanda 24 saat açık spor salonunda günlük egzersizlerinizi yerine getirebilir, butik ve mağazalarda gün içinde alışveriş yapabilir, güzellik salonunda ise kendinizi profesyonellerin eline bırakabilirsiniz. Otel içinde bulunan ATM’ler ise acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlıyor. Tüm bu hizmetler hakkında bilgi almak ya da sorunlarınızı paylaşmak için danışma hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Yakın Çevrede Bulunan Tarihi ve Turistik Noktalar

Kökeni Hititlere dayanan ve tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Malatya, Nemrut Dağı’nın eteklerinde yer alıyor. Hem iş seyahatleri hem de kültürel bir gezi ve tatil için sıklıkla tercih edilen Malatya yalnızca tarihi dokusu ile değil yemyeşil doğası, zengin kültürü ve enfes yemekleriyle de öne çıkıyor.

Şehrin doğal güzelliklerini yakından görebileceğiniz Levent Vadisi, Günpınar Şelalesi, Sultansuyu Harası, Tohma Çayı Kanyonu ve Nemrut Dağı Milli Parkı mutlaka gitmeniz gereken yerler arasında bulunuyor. Köklü geçmişi ile öne çıkan şehrin tarihini öğrenmek içinse Malatya Müzesi mutlaka görülmeli. Aynı zamanda Aslantepe Ören Yeri ve Ulu Camii de şehrin hem tarihini hem de mimarisini görmek isteyenlerin uğrak noktaları arasında.

Mövenpick Malatya’nın merkezi lokasyonu sayesinde Malatya’nın bu tarihi ve turistik noktalarına kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Dünyanın her yerinde 3500’den fazla oteli ile yanınızda olan AccorHotels, sunduğu kaliteli hizmetler ve profesyonel ekibi ile eşsiz bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Modern tarzda dekore edilen odalar, dünya mutfağının en lezzetli yemekler, teknolojik çözümler sunan toplantı odaları ve enfes manzaralar eşliğinde en iyi deneyimi yaratmayı amaçlayan AccorHotels ile hem siz hem de sevdikleriniz bambaşka bir tatil dönemi yaşayabilirsiniz.