Giyimde ve harekette şık görünüm mü, rahatlık mı?, Yeni bir erkek kumaşına ihtiyacınız olduğunda veya almak istediğinizde veya bir arkadaşınızın sizi aynı konuda yardımcı olması için işe aldığında tüm bu ve benzeri sorular aklınıza gelir.

Ten rengi, vücut şekli, yaşadığınız şehrin iklimi, doğası, sizin için en uygun ve en iyi erkek kumaş türleri hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz, en uygun erkek elbise kumaşını seçmek kolay bir iş değildir. günlük aktivitenizin miktarı ve her kumaş tipinin fiyatının mevcut bütçeye uygunluğu ve her kumaş tipinin raf ömrü.

Size en uygun erkek elbise kumaşını seçerken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli faktörleri tartıştığımız bu makaleyi okumaya devam ettiğinizde, görev birkaç dakika içinde çok daha kolay hale gelecektir.

Doğru kumaş alan rengini seçmek: Belirli bir bedene uygun kumaş seçimi yapılırken her beden detayı kendine uygun şekilde dikkate alınmalı ve aşağıdaki kurallara uyulmalıdır: Kırmızı, parlak sarı, parlak turuncu ve parlak pembe gibi vücudun ortaya çıkmasına yardımcı olan ve onu daha dolgun hale getiren sıcaklık ve hafif yarı parlak renkler öneren renkleri seçin. Vücudun olduğundan daha net olmasına yardımcı olan koyu renkler ve sakin renkler: açık mavi, açık yeşil, açık gövde ve bej renkler.

Kumaş. Giysilerde tasarım yöntemi: Uygun kumaş ve istenilen modelin seçiminde, tasarımda çok önemli faktörler göz önünde bulundurulmalıdır: Uzun ve geniş çizgiler, birbiriyle uyumlu renkler ve yumuşak kumaşın dokusu, doğru ve önemli detaylara ek olarak. Tasarımda kaçınılmaz olan bu faktörlerin her birinin etkisi vardır.

Hepsi ayrı ayrı veya hepsi birlikte ve bu faktörlerin tümü vücudun uzamasına veya kısaltılmasına ve vücut şeklinin büyütülmesine veya daraltılmasına yardımcı olur. Kumaş. Bu faktörler arasındaki uyum ve uyumluluk en önemlisidir, çünkü uyum, bedene ve kişinin yaşına uygun olan her şeyi ifade etmenin temel temelidir, çünkü neyin birlikte orantılı ve neyin uygun olduğuna dair bir fikir verir. Modelin göründüğü saat ve istenilen modelin giyildiği yer.

TÜM ÇEŞİTLERİMİZ İÇİN BURADAN GÖZ ATINIZ… www.kumas.org