Kredi kartı kullanmaya başlayan kişiler kredi kartını aldıktan sonra mutlaka şifresini değiştirmelidir. Kullanacakları şifre herkesin kolaylıkla tahmin edebileceği bir şifre olmamalıdır. Şifre aritmetik sayılardan ya da aynı sayılardan oluşmamalıdır. Kart sahibi kendine özel bir kart şifresi oluşturmalıdır. Kart şifresi ve kart numarası herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yere asla yazılmamalıdır ve başka kişiler ile asla paylaşılmamalıdır. Aksi takdirde başka kişiler tarafından kredi kartı ile alışveriş yapmak için kullanılabilir.

Kredi kartı ile alışveriş anında post cihazı haricinde başka bir cihaza okunup okutturulmadığına dikkat edilmelidir. Şüphe uyandıran durumlar karşısında hemen yetkili mercilere haber verilmelidir. Kartın hesap ekstresi dikkatli bir şekilde incelenmelidir. Yapılmamış bir alışveriş ücreti varlığında hemen itiraz edilmelidir. Harcanmayan bir tutarın hesaptan kesilmesine müsaade edilmemelidir.

Kredinotu.org sitesinden alınan bilgiye göre kredi kullananlarda 2014 yılı itibariyle %3 lük bir artış gözlenmektedir.
Kredi başvurusu yapanlar için en cazip kredi seçeneği ise gelir belgesiz kredidir.

İş Bankası Kredi Kartı Başvuru Sonucu


İş Bankası kredi kartı başvuru sonucunu öğrenmek için çeşitli yollar vardır. Bu yollardan en çok kullanılanı başvurulan banka şubesine ile iletişim kurmaktır. Bir diğer yöntem ise özellikle banka şubesine gitmeye vakti olmayanlar için bankanın online hizmetidir. İş Bankası kredi kartı başvuru sonucu internet üzerinden kolaylıkla öğrenilebilir. Ayrıca telefon bankacılığı ile de kredi kartı başvuru sonucu hakkında bilgi sahibi olunabilir.

Kkb Sorgulama


Küçük bir ücret karşılığı kredi kayıt bürosunda kredi notu sorgulama gerçekleştirilebilmektedir. Gerekli bilgiler verilerek kayıt bürolarında kredi notu sorgusu kişi ile paylaşılmaktadır.