Hazır beton, inşaat malzemesi, şantiye ve diğerleri yerler için kireçtaşı, granit, bazalt vb. kırma tesisi sistemi çözümünün özelleştirilmesiyle çeşitli hizmetler sunuluyor. İstenilen hizmetlere sabit kırıcılar veya taşınabilir hareketli kırıcılar ile müdahale edilebiliyor.

Nasıl Yapılır?

İlk olarak, konkasör tesisi içerisinde kırılacak taşlar, titreşimli besleyiciden kaba kırma işlemi için besleme kutusundan çeneli kırıcıya eşit bir şekilde, daha sonra bant konkesörü tarafından gönderilen kırma işlemleri için koni kırıcıya veya darbeli kırıcıya eşit şekilde gönderilir. İkinci olarak, bantlı konkasör aracılığıyla, ince kırılmış taşlar eleme için titreşimli eleklere aktarılır, böylece farklı boyutlardaki taşlar elenir.

Üçüncüsü, bitmiş ürünlerin ihtiyacını karşılayan taşlar bitmiş ürün yığınına aktarılırken, diğerleri tekrar kırma için mobil konkasör veya darbeli kırıcıya bant konkesör tarafından geri gönderilecektir. Bu şekilde kapalı devre döngüleri oluşturulur. Müşterilerin ihtiyacına göre, Taş Kırma Üretim Hattı kombinasyonu ve bitmiş parçacıkların sınıflandırılması yapılıyor.

Kaliteli Araçlarla Hizmet Alım Süreci

Kırıcı işlerinizi titreşimli besleyiciler, çeneli kırıcılar, konik kırıcılar, darbeli kırıcılar ile yapılıyor. Müşterilerin ihtiyacını karşılamak için bunlara ek olarak gerekli diğer makineler eklenebilir. Hizmetlerimizi alan müşteriler için üretim kapasitesini ve kırma verimini arttırıyoruz. Taş üretiminden çeşitli cevher kırma işlemlerine kadar hemen hemen her türlü malzemeye işlem uygulanıyor. Konik kırıcı, kaba kırma, ince kırma ve çok ince kırma işlemlerinde benzersiz kırma işlevi gerçekleştirebiliriz.

Araçlarımız demir cevheri, demir içermeyen metal, zımpara, boksit, kuvars kumu, kahverengi alüminyum oksit, perlit, bazalt, vb. gibi farklı sertlikteki çeşitli cevher ve kayaları hassas şekilde ezer. Hizmetlerimiz açısından detaylı bilgiyi Fabo.com.tr web sitemizden alabilir bir telefon açarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz.