Profosyonel olarak ev taşıma hizmetleri konusunda ayrıntıları oldukça önemseyen ve en belirgin özelliği olarak müşteri yanlı yüzde yüz politika izleyen kurum ile evden eve taşımacılık isterseniz sizlere çok doğru bir adreste olduğunuzu belirtirken detaylara geçerek nasıl bir nakliye hizmetinin sorunsuz olacağı konusunda bilgiler vermek isteriz. Öncelikli tavsiyemiz Taşınacak firmanızı çok iyi seçmeniz olacaktır bu bağlamda Ekintaş izmit evden eve nakliyat konusunda sizlere sorunsuz ve ilkeli nakliye imkanı sunacağını garanti altına almaktadır. Sigortalı taşımacılık ile yapılan taşıma 30000 tl lik kasko poliçesi garantisi altına girmektedir.

Kocaeli evden eve nakliyat nasıl yapılır?

Kurum öncelikle ev eşya nakliyesine başlamadan önce taşınması planlanan malzemelerin yerinde tespit edilmesini amaçlayarak çalışmalarını başlatmaktadır. Yerinde tespit edilen bu eşyalar sorunsuzluk garantisi sunabilmek adına uygun şekilde ambalajlanması amacı için gerekli malzemelerin tespiti için ayrıntılı olarak incelenir yapılan incelemelerin sonucunda uygun araç ekipman ve destek ekibi belirlendikten sonraki adım olarak taşınma yapılacağı gün için detaylı bilgi verilir ve karşılıklı sözleşme imzalandıktan sonra garantili bir nakliye için ev taşıma günü beklenme aşamasına geçilir. Kocaeli genelinde hizmet veren Ekintaş Nakliyat ile full kasko kapsamında mobilyalar sökülür ve yeni evinizde tekrardan mon edilerek bırakılır. Ekintaş Kocaeli nakliyat olarak bu hizmetlerin her zaman gelişebilmesi adına yeni müşterileri tespit eder ve en iyi hizmeti verme konusunda kendini geliştirir.

İzmit Nakliyat Fiyatları ne kadar?

Ekintaş nakliyat sizlere sunmuş olduğu kaliteli ve sorunsuz Asansörlü evden eve nakliyat işlemleri için bütçenizi en az şekilde etkileyecek çözümler üretmektedir.Taşınma taleplerinizi firmaya haftanın 7 günü iletbileceğiniz gibi Firma cep telefonlarından dilediğiniz an ulaşabilirsiniz. Sizi Önemsiyoruz…

Ekintaş evden eve nakliyat Ltd Şti  

0262 654 04 09—0541 371 07 09