Firmanızın önemli evraklarının gün içerisinde gönderilmesi gerektiğinde ya da İstanbul içerisinde herhangi bir gönderinin yollanması gerektiğinde sizler için özel olarak sunmakta olduğumuz moto kurye hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Uzun yıllardır İstanbul kurye hizmetleri sektöründe var olan firmamız, yıllardır sektör içerisinde faaliyette bulunmanın getirdiği deneyimle sizlere en mükemmel hizmeti sunmak üzere çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Firmamızın moto kurye ekipleri tüm gönderilerinizi adresine özenle teslim etmekte ve size yardımcı olmaktadır. İstanbul moto kurye hizmetlerimizden faydalanmak için istanbulkurye.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir ve web sitemizde bulunan iletişim numaralarımız aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.

Uçak kargo firmamızla iletişim kurmanız halinde adresinize en yakın olan moto kuryemiz gönderinizi teslim alması için adresinize yönlendirilecektir. Moto kurye sizin ve diğer müşterilerimizin gönderilerini teslim aldıktan sonra günün geri kalan kısmında bu gönderileri tek tek adrese teslim edecektir. Motorlu kuryelerimiz, İstanbul trafiğinde araçların arasında hızlı bir şekilde ilerleyebildiği için sıkışık trafik sebebiyle vakit kaybı yaşamamakta ve mümkün olan en kısa zaman içerisinde tüm gönderileri teslim etmektedir. Hizmetlerimizden faydalanarak, İstanbul trafiğinde aracınızla saatlerce vakit kaybetmeyecek ve diğer önemli işlerinizi ertelemek zorunda kalmayacaksınız. Kuryelerimiz, önemli gönderilerinizi sizin için istediğiniz adrese teslim edecektir. İstanbul moto kurye hizmetlerimiz sayesinde iş akışınız aksamaz ve zamanınızı olabilecek en verimli şekilde kullanabilir, ayrıca gönderilerinizin zamanında teslim edildiğini de biliyor olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Gönderileriniz kuryelerimiz tarafından teslim edildikten sonra tarafınıza teslimat bilgilerini içeren bir mesaj gönderilmektedir.

Kiralık kurye hizmetlerimiz arasında moto kurye dışında aynı zamanda arabalı kurye hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Eğer gönderileriniz çok fazla sayıdaysa ya da motorla taşınamayacak büyüklüklere sahipse ekiplerimiz, özel aracımızla adresinize gelerek gönderilerinizi araca yüklemekte ve teslim edilecek adrese götürmektedir. Personelimiz, İstanbul içerisindeki tüm kısa yolları ve ara sokakları iyi bir şekilde bildiği için trafiğe takılmamakta ve araçla kısa süre içerisinde gönderilerinizi teslim edebilmektedir.

Firmanızın gün içerisinde teslim edilmesi gereken gönderi sayısı çok fazlaysa dilerseniz kiralık kurye hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz. Kuryemiz, gün içerisinde sadece sizin gönderilerinizin teslimini yapacak ve böylece vakit kaybı yaşanmasına engel olacaktır. Çok fazla sayıda olan gönderileriniz kiralık kurye hizmetimiz sayesinde kısa sürede teslim edilecektir.

www.istanbulkurye.com.tr web sitemizi ziyaret ederek hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi edilebilir, dilerseniz web sitemizde bulunan iletişim numaralarımız aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz. İstanbul Kurye olarak moto kurye hizmetlerimizle sizlere yardımcı olmaktayız.