Siz hiç duşundunuz mu, firmanızın ya da web sitenizin tasarımlarını neden bir arkadaşınız ya da komşunuzun oğlu çizmiyor da profesyonel bir firmayla çalışmak zorunda kalıyorsunuz? Bunun yanıtı çok basit çünkü tasarım bir sanattır ve bu sanatı en güzel icra edenle çalışmak zorundasınız. Bazen tasarımda kullanılan basit bir çizgi bile doğru bir sloganla birleştiğinde dünya markası haline gelebilir. Bunu yakından tanıdığınız unlu bir ayakkabı firmasından bile anlayabilirsiniz. İstanbul grafik tasarım firmaları sayıları çok fazla olmakla birlikte hepsinin aynı profesyonelliği sergilemediği açıktır. Yani işini gerçekten başarılı bir şekilde yapan firma diğerlerine göre her zaman bir adım önde olacaktır. Bu da firmanın ve çalışanlarının profesyonelliği ile aynı orantıdadır. Grafik tasarım bir sanat dedik. Ancak bu demek değildir ki müşterilerinizi maddi açıdan istediğiniz gibi yorabilirsiniz. Önemli olan konu sizin belli bir denge içerisinde müşteri memnuniyeti oluşturabiliyor olmanız. Mesela işi daha profesyonel bir şekilde düşünecek olursak kurumsal kimlik çalışmasını burada örnek olarak gösterebiliriz.  

Örneğimizi daha net anlaşılabilir hale getirmek için nedir? Sorusunun yanıtını vererek devam edelim.

Kurumsal Kimlik Çalışması Nedir?

Milyonlarca insanı hayal edin bu insanların hepsinin birbirinden ayıran özellikleri vardır. Mesela tipleri birbirine benzemez, konuşmaları, hareketleri ve saç şekilleri farklıdır. Kısacası her insanın kendine ait bir tarzı vardır. İşte insanların tarzı onların diğer insanlar tarafından dikkat çekmesine neden olurken kurumsal kimlik çalışması da aynı şekilde diğer insanlar tarafından bir markanın fark edilmesini sağlar. Bunun içinde çalışmanın mutlaka profesyonel ve bu işi bilen birileri tarafından yapılması gerekiyor. 

Kurumsal kimliğin özellikle pazarlamada önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. İnsanlar dikkat çeken bir logoyu, sloganı hiçbir zaman unutmaz ve andıran bir şeyler gördüğünde de beyninde doğrudan markayı çağrıştırır.

İstanbul kurumsal kimlik firmaları markaların kendilerini görünür hale getirebilmeleri ve daha fazla insanın dikkatini bu markaya çevirebilmesi için elinden geleni yapmak zorundalar. Biz Timsah Ajans olarak bu zamana kadar verdiğimiz tasarım hizmetlerinin tamamında bunu başardık ve başarmaya da devam ediyoruz. Bize www.timsahajans.com.tr adresinden ulaşabilir ve fiyat teklifi alabilirsiniz.